دستور تهیه سوپ ازوگلین ترکیه ای
مواد لازم سوپ ازوگلین
- دال عدس نصف لیوان، ۹۰ گرم
- بلغور گندم یک چهارم لیوان، ۵۰ گرم
- پیاز ۱ عدد کوچک، ۳۰ گرم
- آب ۷ لیوان، ۱۴۰۰ گرم
- نمک یک و نیم قاشق مرباخوری، ۹ گرم
- مارگارین یا کره ۴ قاشق غذاخوری،۴۰ گرم
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری، ۲۰ گرم
- نعنا خشک یک و نیم لیوان، ۲ گرم
- فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری، ۱ گرم
- آب لیمو ۲۰ گرم
مشخصات
برای ۶ نفر
روش حرفه ای
دستور طبخ سوپ ازوگلین
پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید.
در یک قابلمه دو قاشق روغن ریخته پیاز را چند دقیقه تفت دهید.
عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
بگذارید نیم ساعت ( با زود پز یک ربع ) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید.
هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.