آشپزیسالاد و سس

طرز تهیه سالاد دال عدس با سس زیره

مواد لازم سالاد دال عدس

  • ۱/۳ پیمانه  جو
  • ۱/۲ پیمانه  برنج
  • ۲ ق س آب لیموی تازه
  • ۱/۳ پیمانه دال عدس
  • ۲ عدد خیار
  • ۷-۵ عدد لوبیا سبز
  • ۱ عدد فلفل سبز

مواد لازم برای سس زیره

  • ۱ ق س مایونز
  • ۱/۴ پیمانه ماست
  • ۱ ق چ پودر کاری
  • ۱ ق چ زیره
  • ۱/۴ ق چ پودر فلفل تند
  • ۲ ق س آب لیموی تازه
  • به میزان لازم نمک

طرز تهیه سالاد دال عدس

۱٫ جو، برنج و دال عدس را از ۲ ساعت قبل خیس کنید، سپس هر کدام از آنها را جداگانه بپزید.  لوبیا سبزها را پاک کرده، بشویید، سپس آنها را هم بپزید. لوبیاها را بخار پز هم می توانید بکنید. بعد از آنکه لوبیاها پخته شد، آنها را به صورت تکه های ۲ سانتی خرد کنید.

۲٫ حالا خیارها را بشویید، سپس آنها را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید. خیارها را می توانید با پوست یا بدون پوست خرد کنید. فلفل سبز را هم بعد از آنکه شستید، خرد کنید.

۳٫ در یک کاسه مناسب همه مواد سالاد و آب لیموی تازه را با هم مخلوط کنید و ظرف را دریخچال بگذارید تا مواد کاملا خنک شوند.

۴٫ برای تهیه سس سالاد، در یک کاسه مناسب همه مواد برای تهیه سس را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سس را بچشید و در صورت تمایل نمک بیشتری به آن بزنید، سپس ظرف را داخل یخچال قرار دهید.

۵٫ بعد از آنکه سالاد و سس خنک شدند، سس را روی سالاد بریزید و به آرامی آنها را با هم مخلوط کرده، سرو کنید.

فوت‌وفن

شما می‌توانید از لوبیاهای سبزریز استفاده کنید که نیازی به خردکردن آنها  نباشد.

منبع: برترین ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *