آشپزیسوپ و آش

طرز تهیه سوپ زرشک

مواد لازم سوپ زرشک

  • سینه مرغ ریز خرد شده: ۳۰۰ گرم
  • جعفری خرد شده: ۱۵۰ گرم
  • قارچ: ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
  • هویج: ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • آرد گندم: دو قاشق سوپخوری
  • آبلیمو: سه قاشق سوپخوری
  • زرشک: ۲۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • سیبزمینی: ۸۰ گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

 مشخصات

برای ۴ نفر
روش حرفه ای

طرز تهیه سوپ زرشک

پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن سرخ می‌کنیم. مرغ را داخل پیاز ریخته و تفت می‌دهیم. آرد را هم مقداری با مواد سرخ کرده و داخل آن آب می‌ریزیم. هویج و سیب‌زمینی‌ها را نگینی خرد کرده، داخل مواد ریخته و با حرارت ملایم به مدت دو ساعت می‌پزیم، بعد قارچ، نیمی از زرشک، نمک، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را داخل سوپ می‌ریزیم. وقتی سوپ جا افتاد، آبلیمو و جعفری را افزوده و بقیه زرشک را برای تزیین استفاده می‌کنیم.
منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *