طرز تهیه سوپ زرشک
مواد لازم سوپ زرشک
- سینه مرغ ریز خرد شده: ۳۰۰ گرم
- جعفری خرد شده: ۱۵۰ گرم
- قارچ: ۱۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
- هویج: ۱۰۰ گرم
- روغن مایع: نصف پیمانه
- آرد گندم: دو قاشق سوپخوری
- آبلیمو: سه قاشق سوپخوری
- زرشک: ۲۰۰ گرم
- پیاز: یک عدد
- سیبزمینی: ۸۰ گرم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
مشخصات
برای ۴ نفر
روش حرفه ای
طرز تهیه سوپ زرشک
پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم. مرغ را داخل پیاز ریخته و تفت میدهیم. آرد را هم مقداری با مواد سرخ کرده و داخل آن آب میریزیم. هویج و سیبزمینیها را نگینی خرد کرده، داخل مواد ریخته و با حرارت ملایم به مدت دو ساعت میپزیم، بعد قارچ، نیمی از زرشک، نمک، فلفل و رب گوجهفرنگی را داخل سوپ میریزیم. وقتی سوپ جا افتاد، آبلیمو و جعفری را افزوده و بقیه زرشک را برای تزیین استفاده میکنیم.