آشپزیساندویج و پیتزاغذای رژیمی

طرز تهیه سمبوسه گیاهی

شاید خیلی از شما عزیزان به خاطر پر کالری بودن سمبوسه آن را میل نمیکردید اما امروز برای شما طرز تهیه سمبوسه گیاهی و رژیمی را شرح خواهیم داد که از این پس بتوانید این غذای بسیار خوشمزه را استفاده کنید.

مواد لازم سمبوسه گیاهی

سیب زمینی آبپز و نگینی شده: 4 عدد

قارچ نگینی شده: 1 بسته

هویج آبپز و نگینی شده:  2 عدد

جعفری ساطوری شده:  1 بسته

پیاز بزرگ و نگینی شده: 1 عدد

طرز تهیه سمبوسه گیاهی

مواد بالا را جدا گانه تفت ميدهيم و يك قاشق مربا خورى پودر كارى و مقدارى فلفل و نمك مى زنيم سپس همه را مخلوط ميكنيم.

بعد از سرد شدن لاى نان بريده شده به طور دلخواه مى پيچيم و سرخ ميكنيم.
سس سمبوسه بستگى به ذائقه خودتان دارد كه تند باشد يا نه .

طرز تهیه سس سمبوسه

كمى رب گوجه، فلفل قرمز، كمى شكر و كمى سركه را باهم مخلوط می کنیم. بعضى ها هم تمرهندى را آب كرده و اضافه ميكنند.

من چون نان ها كوچك بود نشد سمبوسه ها را سه گوش بپيچم .

منبع: فست فود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *