آشپزیساندویج و پیتزاغذای رژیمی

طرز تهیه لقمه قارچ کبابی رژیمی

برای امروز قصد داریم لقمه بسیار خوشمزه و همچنین رژیمی که برای کسانی که در فکر لاغری هستند هم بسیار مفید هست رو آموزش بدیم، یک میان وعده گیاهی و بسیار ساده اما خوشمزه با قارچ

مواد لازم

قارچ تمیز بدون دم: 3 لیوان

روغن زیتون یا کانولا:  2 قاشق

نان پیتا:  4 عدد

شوید، جعفری، رازیانه، گشنیز، پونه و آویشن خرد شده:  1 لیوان

آووکادو

پودر سیر:  1/4 قاشق چایخوری

لیمو ترش:  1 عدد

نمک و فلفل:  نوک قاشق

طرز تهیه

قارچ ها را روی سینی فر بچینید و به کمک یک قلمو آشپزی کمی روغن روی آنها بمالید و آنها را به مدت 15 دقیقه در فر 170 درجه سانتی گراد قرار دهید تا خوب کباب شوند.

هنگامی که قارچها خوب کباب شدند، آنها را بیرون بیاورید و خرد کنید. در یک کاسه با سبزیجات مخلوط کنید و آّب لیمو ترش و نمک و فلفل و پودر سیر را به آنها اضافه کنید. در یک تابه نچسب آنها را باهم کمی تفت دهید و سپس مواد را داخل نان های پیتا تقسیم کنید و بپیچید.

در صورتی که به آووکادو دسترسی داشتید می توانید آنها را مکعبی خرد کنید و داخل ساندویچ قرار دهید.

منبع: ایران کوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *