آشپزیخوراک و خورش

دستور تهیه مرغ با سرکه بالزامیک

طبخ این مرغ به نوعی است که هم با برنج و هم با پاستا می‌توان آن را سرو کرد. لوبیا سبز نیز غذای جانبی لذیذی برای این مرغ به حساب می‌آید.

مواد اولیه تهیه مرغ با سرکه بالزامیک

  • ۶ تکه سینه مرغ پوست‌کنده، بدون استخوان
  • ۱ قاشق چایخوری پودرسیر
  • فلفل سائیده شده برای طعم و نمک
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
  • ۱ عدد پیاز ریز خردشده
  • ۱ قوطی (معادل ۴۰۰ گرم) گوجه‌فرنگی ریز خردشده
  • ۱/۲ فنجان سرکه بالزامیک
  • ۱ قاشق چایخوری ریحان خشک شده
  • ۱ قاشق چایخوری ارگانو(پونه کوهی) خشک شده
  • ۱ قاشق چایخوری رزماری خشک شده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری آویشن خشک شده

لیست خرید را چک کنید تا موردی را از قلم نیفتد.

آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه

زمان پخت: ۲۵ دقیقه

آماده سازی مواد تا سرو: ۳۵ دقیقه

طرز تهیه تهیه مرغ با سرکه بالزامیک

پودر سیر و فلفل را به دو طرف سینه‌های مرغ کاملا بمالید تا مرغ‌ها طعم‌دار شوند.

روغن زیتون را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید؛ مرغ طعم‌دار شده را درون قابلمه ریخته و برای مدت ۳ تا ۴ دقیقه هر طرف آن را سرخ کنید تا رنگ آن‌ها قهوه‌ای شود. سپس پیازها را اضافه کنید به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا رنگ آنها طلایی شود.

گوجه فرنگی‌های خرد شده را درون قابلمه بریزید و با سرکه بالزامیک مرغ‌ها را بپوشانید؛ جهت طعم‌دار کردن مواد ریحان، ارگانو، رزماری و آویشن را اضافه نمائید. اجازه دهید مرغ‌ها درون مواد به آرامی جوش بخورد تا کاملا پخته شود و درون آنها صورتی نماند، در عین حال سرکه به خورد مواد برود که چیزی در حدود ۱۵ دقیقه زمان کافیست.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *