آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه کیک پنیر شانتال نیویورک

دستور پخت امروز آشپزی مدرن آلامتو کیکی است که پخت آن ساده است و در عین حال بی نهایت هم خوشمزه می شود. شما عاشق این کیک پنیر خواهید شد.

مواد لازم کیک پنیر شانتال نیویورک

  • ۱۵ قطعه بیسکوئیت سبوس دار، له شده
  • ۲ قاشق سوپ خوری کره، آب شده
  • ۴ بسته پنیر خامه‏ای
  • ۱ و ½ لیوان شکر سفید
  • ¾ لیوان شیر
  • ۴ تا تخم مرغ
  • یک لیوان خامۀ ترش
  • یک قاشق سوپ خوری عصارۀ وانیل
  • ¼ لیوان آرد همه کاره

دستورالعمل پخت کیک پنیر شانتال نیویورک

  1. دمای فر را به ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجۀ سانتیگراد)  برسانید. یک ماهیتابۀ Springform حدودا ۲۲ سانتی را چرب کنید.
  2. در یک کاسۀ متوسط، بیسکوئیت سبوس دار را با کرۀ آب شده مخلوط کنید. آنها را در انتهای ماهیتابۀ خود فشرده کنید.
  3. پنیر خامه ای را همراه با شکر در یک کاسۀ بزرگ بریزید و تا زمانی که مخلوط نرم شود هم بزنید. شیر را بریزید و سپس تخم مرغ ها را یک به یک درون مخلوط بریزید و تا زمانی که ترکیب شدند به هم بزنید. خامۀ ترش، وانیل و آرد را نیز مخلوط کنید تا زمانی که ترکیب یکدست شود. حال محتویات کاسه را درون ماهیتابه بریزید.
  4. بگذارید برای یک ساعت با همان دمای مشخص شده در فر بپزد. سپس فر را خاموش کنید، و بگذارید کیک برای ۵ تا ۶ ساعت درون فر با در بسته بماند. این کمک می کند که کیک خراب نشود. سپس کیک را در یخچال بگذارید تا زمانی که بخواهید آن را سرو کنید.

ماهیتابه Springform یک ماهیتابه مخصوص پخت کیک است.

 

ماهیتابه Springform
منبع: بیر کلیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *