طرز تهیه پنه با گوجه فرنگی، ریحان و پنیر
- پنه با گوجه فرنگی، ریحان و پنیر از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت عطارباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. در اصل پاستا همین است، چند ماده ی اولیه ی تازه که با هم ترکیب شده و به خوبی با هم می خوانند.
مواد لازم پنه با گوجه فرنگی
- گوجه فرنگی: ۷۵۰ گرم
- روغن زیتون: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: به میزان لازم
- سرکه بالزامیک: به میزان لازم
- پاستا: ۵۰۰ گرم
- زیتون سیاه: ۲۰۰ گرم
- ریحان: ۱ دسته
- پنیر پارمزان: به میزان لازم
-
نکاتی در رابطه با تهیه ی پنه با گوجه فرنگی، ریحان و پنیر:
۱- زیتون ها را از وسط نصف کرده و هسته های آن ها را جدا کنید.
۲- می توانید در صورت دسترسی، به جای پنیر پارمزان از سایر پنیرها مانند پکورینو هم استفاده کنید.دستور تهیه پنه با گوجه فرنگی
- از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
- گوجه فرنگی ها را در سینی فر بریزید. روی آن ها کمی روغن زیتون بپاشید و قدری نمک و فلفل به آن ها بزنید. آن ها را برای حدود ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.
- گوجه ها را از فر خارج کرده و با چنگال له کنید. مقداری سرکه بالزامیک به آن ها اضافه کنید.
- در قابلمه ای بزرگ مقداری آب بجوشانید و پاستا را طبق دستور روی بسته بندی آن، در حدی که زیر دندان بیاید، بپزید.
- پاستا را آبکشی کرده و گوجه کبابی و زیتون ها را به آن اضافه کنید. بیشتر برگ های ریحان را خرد کرده و با سایر مواد ترکیب کنید.
- مقداری پنیر پارمزان روی پاستا رنده کرده و تعدادی برگ ریحان روی آن گذاشته و آن را سرو کنید.
منبع: آشپزباشی