آشپزیساندویج و پیتزاغذای بین المللی

طرز تهیه پنه با گوجه فرنگی، ریحان و پنیر

پنه با گوجه فرنگی، ریحان و پنیر از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت عطارباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. در اصل پاستا همین است، چند ماده ی اولیه ی تازه که با هم ترکیب شده و به خوبی با هم می خوانند.

مواد لازم پنه با گوجه فرنگی

گوجه فرنگی: ۷۵۰ گرم
روغن زیتون: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
سرکه بالزامیک: به میزان لازم
پاستا: ۵۰۰ گرم
زیتون سیاه: ۲۰۰ گرم
ریحان: ۱ دسته
پنیر پارمزان: به میزان لازم

نکاتی در رابطه با تهیه ی پنه با گوجه فرنگی، ریحان و پنیر:

۱- زیتون ها را از وسط نصف کرده و هسته های آن ها را جدا کنید.
۲- می توانید در صورت دسترسی، به جای پنیر پارمزان از سایر پنیرها مانند پکورینو هم استفاده کنید.

دستور تهیه پنه با گوجه فرنگی

  1. از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. گوجه فرنگی ها را در سینی فر بریزید. روی آن ها کمی روغن زیتون بپاشید و قدری نمک و فلفل به آن ها بزنید. آن ها را برای حدود ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.
  3. گوجه ها را از فر خارج کرده و با چنگال له کنید. مقداری سرکه بالزامیک به آن ها اضافه کنید.
  4. در قابلمه ای بزرگ مقداری آب بجوشانید و پاستا را طبق دستور روی بسته بندی آن، در حدی که زیر دندان بیاید، بپزید.
  5. پاستا را آبکشی کرده و گوجه کبابی و زیتون ها را به آن اضافه کنید. بیشتر برگ های ریحان را خرد کرده و با سایر مواد ترکیب کنید.
  6. مقداری پنیر پارمزان روی پاستا رنده کرده و تعدادی برگ ریحان روی آن گذاشته و آن را سرو کنید.
منبع: آشپزباشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *