آشپزیپیش غذا و دسرسالاد و سس

دستور تهیه سالاد بلغور و سبزیجات

مواد لازم سالاد بلغور و سبزیجات

  • بلغور گندم: ۴۰۰ گرم
  • پیاز قرمز: ۱عدد متوسط
  • سیر: ۴ حبه
  • کدو خیاری سبز: ۵ عدد
  • پیاز گیاه رازیانه: ۲ عدد
  • فلفل قرمز تند: ۲ عدد
  • بادنجان: ۲ عدد
  • لیمو ترش: ۱ عدد
  • سبزیجات معطر (جعفری،گشنیز، ریحان و…): چند شاخه
  • نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده: به مقدار لازم

دستور تهیه سالاد بلغور و سبزیجات

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‎گراد گرم کنید. بلغور گندم را به مدت ۲۰ دقیقه در آب سرد گذاشته تا به اصطلاح خیس بخورد، سپس آبکش کرده و کنار بگذارید. کدوها را هلالی شکل و درشت از طول برش داده و بر روی سینی فر قرار ‎دهید.

سیر و پیاز را پوست کنده و ریز خرد کرده، سپس ریز دانه‎های فلفل را جدا کرده و درشت خرد کنید. بادنجان را به تکه‎های درشت تقسیم کنید؛ پیاز گیاه رازیانه را به‎صورت نسبتا ضخیم برش داده و ساقه‎های سبز رنگ را جهت تزئین کنار بگذارید.

فلفل، بادنجان، سیر، پیاز و گل رازیانه را همراه با سیر خردشده اضافه کرده و با چند قطره روغن زیتون هم بزنید؛ در ادامه نمک مواد را تست کنید؛ سپس مرغ را ۳۰ تا ۴۰ دقیقه داخل فر گذاشته و در طول کار هر چند دقیقه یک بار مواد را زیرو رو کنید تا جایی که سبزیجات درون سینی کاملا پخته و برشته شود.

با خارج کردن سینی از فر، سرکه سفید را بر روی سبزیجات پاشیده و سپس کنار بگذارید تا خنک شود؛ پس از سرد شدن، سبزیجات تازه مانند جعفری، ریحان، نعناع و آویشن را روی تخته آشپزخانه قرار داده و کاملاً ریز خرد کنید. بلغور گندم را در یک تابه بزرگ آب سرد ریخته و روی شعله ب، شعله را کم می‎کنیم و برای ۲۰ دقیقه آرام‎ می‌پزیم تا دانه‎ها نرم و ملایم شوند. سپس آبکش می‎کنیم.

۵٫ بلغور را به چند قطره روغن زیتون آغشته و آب لیمو ترش را روی آن می‌ریزیم. نمک و فلفل را اضافه کرده و با سبزیجات خرد شده هم می‎زنیم. رازیانه را بر روی مواد پخش کرده و سرو می‎کنیم.

منبع: فیتامین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *