آشپزیکیک و شیرینی

طرزتهیه تارت توت فرنگی با کرم وانیلی

تارت توت فرنگی با کرم وانیلی از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که سایت آشپزباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. این تارت های خوشمزه با کرم وانیلی در دهان آب می شوند. می توانید کرم و تارت ها را چند روز قبل تهیه کرده و آماده داشته باشید.

مواد لازم تارت توت فرنگی با کرم وانیلی

شیر: ۱ پیمانه
وانیل: ۱/۴ قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ: ۳ عدد بزرگ
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۲ قاشق غذاخوری
آرد: ۱ پیمانه
بیسکوئیت: ۱ پیمانه
شکر: ۴ قاشق چای خوری
نمک: ۱/۴ قاشق چای خوری
کره: ۱/۲ پیمانه
توت فرنگی : ۳۰ عدد بزرگ

نکاتی در رابطه با تهیه ی تارت توت فرنگی با کرم وانیلی:

۱- اگر دسترسی دارید از نصف عدد لوبیای وانیل استفاده کنید. آن ها را برش دهید و مواد داخل آن ها را بتراشید.
۲- ۲ قاشق غذاخوری کره را تکه تکه کنید و نصف پیمانه کره را آب کنید.
۳- از بیسکویت پودر شده استفاده کنید.
۴- ته توت فرنگی ها را جدا کرده و آن ها را به شکل دلخواه برش بزنید.
۵- با این میزان مواد ۲۴ تا ۳۰ عدد تارت کوچک خواهید داشت.

دستور تهیه تارت توت فرنگی

  1. شیر را به همراه وانیل روی حرارت بگذارید تا شروع به قل زدن بکند.
  2. در کاسه ای زرده های تخم مرغ را به همراه ۳ قاشق غذا خوری شکر و نشاسته ذرت بزنید. ۲ قاشق غذاخوری کره ی تکه شده را در کاسه ی دیگری ریخته و یک صافی روی آن بگذارید.
  3. به آرامی شیر گرم شده را به ترکیب تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید، بعد آن ها را به قابلمه باز گردانید. مواد را مدام هم بزنید و برای ۲ دقیقه تا کمی غلیظ شود، روی حرارت متوسط بپزید.
  4. ترکیب را به سرعت از صافی رد کرده و با کره ترکیب کنید. مستقیما کیسه ای روی سطح کرم بگذارید و روی آن را بپوشانید. کرم را کنار بگذارید تا خنک شود و بعد یخچال بگذارید تا برای استفاده سرد شود.
  5. برای تهیه تارت، از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه گرم کنید.
  6. در کاسه ای، آرد، بیسکویت پودر شده، ۴ قاشق چای خوری شکر و نمک را با هم ترکیب کنید. نصف پیمانه کره آب شده را اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید.
  7. حدود ۱ قاشق غذاخوری سر پر از خمیر در هر قالب مافین بریزید و به کف و دیواره های قالب فشار دهید. آن ها را برای ۱۰ دقیقه در فر بپزید و بعد کنار بگذارید تا خنک شوند. به آرامی، تارت ها را با خلال دندان از قالب ها خارج کنید.
  8. کرم را از یخچال خارج کرده، کمی بزنید تا نرم شده و بعد آن را با قاشق یا قیف در تارت ها بریزید. روی هر تارت چند برش توت فرنگی بگذارید. تارت ها را در یخچال بگذارید تا خنک شوند.
منبع: آشپزباشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *