دستور پخت خوراك ميگو و گوجهفرنگي
مواد لازم خوراك ميگو و گوجهفرنگي
- پياز متوسط و گوجه فرنگی= از هر کدام دو عدد
- زنجبيل تازه رندهشده= يك قاشق چايخوري
- سير تازه لهشده و نمک و فلفل= يك قاشق چايخوري
- فلفل دلمهاي سبز =يك عدد
- آبليمو =دو قاشق غذاخوري
- ميگو= ۳۵۰ گرم
- رب گوجهفرنگي و روغن= از هر کدام سه قاشق غذاخوري
- گشنيز يا جعفري تازه براي تزئين= به ميزان لازم
طرز تهيه خوراك ميگو و گوجهفرنگي
پياز و فلفل دلمهاي را خرد كنيد. زنجبيل، سير، نمك و فلفل را در كاسه كوچكي با هم مخلوط كرده و آبليمو را به آن اضافه كنيد تا به شكل خميري در آيد. روغن را در تابه گرم كرده پياز را به آن افزوده و سرخ كنيد تا طلايي شود. مخلوط ادويه را به پياز افزوده، به مدت سه دقيقه هم زده و خوب مخلوط كنيد. گوجهفرنگي خرد شده، رب گوجهفرنگي و فلفل سبزها را اضافه كرده و به مدت پنج تا هفت دقيقه بپزيد و گاهي هم بزنيد. ميگوها را در تابه بريزيد ۱۰ دقيقه ديگر نيز بپزيد و هم بزنيد. در آخر با گشنيز يا جعفري تزئين كرده و با برنج پخته و سالاد سبز تازه سرو كنيد.