آشپزیغذای رژیمیکیک و شیرینی

طرز تهیه گرانولای عسل و دارچین

گرانولا یا سریل میان وعده ای کم کالری و خوشمزه است که همراه با شیر صبحانه یا میان وعده ای عالی برای افرادیست که در رژیم غذایی هستند ، این میان وعده بدلیل دارا بودن مواد مغذی برای تمام افراد مفید است.

 

مواد لازم گرنولای عسل و دارچین

جو پرک:  150 گرم

بادام شیرین:  100 گرم

تخمه کدو:  50 گرم

تخمه آفتابگردان:  50 گرم

روغن: 2 قاشق غذاخوری

عسل:  1/2 لیوان

کشمش:  1/4 لیوان

دارچین:  1 قاشق چایخوری

طرز تهیه گرنولای عسل و دارچین

تمام مواد را داخل کاسه ای بریزید ، عسل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد به خوبی باهم ترکیب شوند ( اگر مخلوط کردن با قاشق مشکل بود از دست هایتان کمک بگیرید ).

ته سینی را چرب کنید یا کاغذ روغنی قرار دهید ، مواد را داخل قالب یا سینی بریزید و با دست خوب فشرده کنید سپس در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید ( میتوانید مدت پخت را بیشتر کنید ).

پس از پخت اجازه دهید گرانولا خوب سرد شود سپس برش بزنید و داخل سلفون یا ظرف در دار بسته بندی کنید ( این گرانولا تا 1 ماه در یخچال قابل نگهداری است ) ؛ در صورتی که فر ندارید میتوانید این مواد را داخل قابلمه و روی حرارت تُست کنید.

نکته ها : میتوانید به جای عسل از شکر قهوه ای یا سفید استفاده کنید ، میتوانید داخل گرانولا از انواع میوه های خشک استفاده کنید ، گرانولا به تنهایی یا برای تزیین و سرو دسر عالی است.

منبع: ایران کوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *