آشپزیساندویج و پیتزاغذای بین المللیغذای رژیمی

طرز تهیه لازانیا رژیمی با کدو

اگر به دنبال غذای گیاهی هستید و در عین حال دلتان برای خوردن غذاهای فست فودی تنگ شده می توانید لازانیای کم چرب با کدو را انتخاب کنید.

مواد لازم لازانیا رژیمی با کدو

نصف فنجان پیاز خرد شده

2 حبه سیر خرد شده

3 قاشق سوپ خوری جعفری

یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون

نصف قاشق چای خوری پونه

نصف قاشق چای خوری ریحان

نصف قاشق چای خوری آویشن

نصف قاشق چای خوری فلفل

سه فنجان گوجه فرنگی پخته شده بدون پوست

یک فنجان سس گوجه فرنگی

یک  فنجان رب گوجه فرنگی

سه فنجان قارچ خرد شده

سه عدد کدوی سبز خرد شده

250 گرم پنیر موزارلا رنده شده

250 گرم پنیر ریکوتا

3 قاشق سوپ خوری پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه لازانیا رژیمی با کدو

پیاز ، سیر ، جعفری و دیگر سبزیجات معطر را در روغن سرخ کرده تا پیازها تر شوند . گوجه های خرد شده ، رب گوجه و سس گوجه را به آن اضافه کنید . آن را گاه به گاه هم بزنید . پس از نیم ساعت قارچها را نیز به آن اضافه کرده و هم بزنید . پس از اینکه کدو ها را به هشت قسمت تقسیم کردید ، فر را داغ کنید . روی سینی فر به ترتیب ، سس ، کدو ، پنیر ریکوتا ، سس ، کدو ، پنیر موزرلا ریخته و در انتها روی آن پنیر پارمسان بریزید.
به مدت 35 دقیقه با حرارت 375 درجه فارنهایت لازانیا را بپزید . ده دقیقه صبر کنید تا خنک شده و سپس آن را برش بزنید.

منبع: نی نی بان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *