آشپزیغذای بین المللی

دستور تهیه کاپوناتای پنه و بادمجان

این بشقاب پاستا یک غذای ساده و بدون گوشت، ولی بسیار خوشمزه است.

مواد لازم برای کاپوناتای

  • دو قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
  • یک پیاز، خرد شده
  • یک بادمجان بزرگ (حدود ۵۰۰ گرم)، تقسیم شده به مکعب‌های دو سانتی‌متری
  • ۸۰۰ گرم گوجه‌فرنگی پخته، خرد شده همراه با آب گوجه‌فرنگی
  • دو قاشق چای‌خوری شکر
  • نصف لیوان (۶۰ گرم) زیتون سبز بدون هسته
  • یک سوم لیوان (۶۵ گرم) کیپر خشک شده
  • دو قاشق سوپ‌خوری جعفری
  • ۴۰۰ گرم پنه یا یک نوع پاستای کوتاه دیگر
  • دو قاشق سوپ‌خوری پنیر پارمسان تازه، رنده شده

 طرز تهیه کاپوناتای

قدم اول: روغن را در ماهیتابه بروی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز و سیر را به ماهیتابه اضافه کرده و آنها را برای ۵ دقیقه یا تا زمانی که طلائی رنگ شوند هم بزنید. حرارت را زیاد کرده، بادمجان را اضافه کنید و آن را برای ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا طلائی رنگ شود. سپس گوجه‌فرنگی‌، شکر و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. آن را به دمای جوش برسانید، سپس درجه حرارت آن را کم کرده و بگذارید برای ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که بادمجان شما پخته شد و سس آن غلیظ شد بپزد. سپس زیتون، کیپر و جعفری را نیز به آن اضافه کنید و ترکیب خود را هم بزنید.

قدم دوم: در این حین، پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید. خوب آن را آبکش کنید، سپس آن را با سس مخلوط کرده و آن را همراه با پنیر پارمسان سرو کنید.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *