آشپزیغذای ایرانی و محلیغذای رژیمی

طرزتهیه کوکوی شامی رژیمی

کوکوها و کتلت ها از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی هستند که می توان با مواد اولیه متنوعی آنها را طبخ نمود.  کتلت و کوکوهای رژیمی به علت دارا بودن پروتئین زیاد و چربی های غیر اشباع علاوه بر سالم بودن گزینه مناسبی برای پذیرایی عصرانه به شمار می روند. در اینجا کوکوی شامی رژیمی و بسیار خوشمزه ای را برایتان آماده کرده ایم امیدوارم بپسندید. با عطارباشی همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکوی شامی

گوشت چرخ‌كرده سه پيمانه
سبزي خردشده (شامل تره و جعفري) و پیاز رنده شده از هر کدام يك پيمانه
پياز متوسط و تخم مرغ از هر کدام يك عدد
رب گوجه‌فرنگي دو قاشق غذاخوري
آبغوره نصف پيمانه
آب دو پيمانه

طرز تهيه برای تهیه کوکوی شامی

گوشت، سبزي، پياز رنده شده و تخم‌مرغ را كاملا با هم مخلوط كرده در تابه به صورت سكه‌اي سرخ كنيد. در قابلمه يك پياز را خلالي خرد كرده و تفت دهيد. سپس دو قاشق آب، رب و آبغوره را در آن ريخته بعد آب را اضافه كرده تا كاملا بجوشد در انتها كوكو شامي‌ها را درون اين سس به مدت 10 دقيقه به آرامي بجوشانيد.

نكـته:اين غذا را مي‌توانيد با ماست چكيده تزئين كنيد.

منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *