آشپزیغذای ایرانی و محلیغذای رژیمی

طرز تهیه کوکو کلم بروکلی رژیمی

بروکلی از سبزیهایی است که بهترین فصل آن پاییز و زمستان است و منبع خوب ویتامین c و فیبر است. در اینجا ما طرز تهیه کوکو کلم بروکلی که غذایی کم کالری و خوشمزه است آموزش می دهیم. با عطارباشی همراه باشید.

مواد لازم

کلم بروکلی: ۳۰۰ گرم
تخم مرغ: 4 عدد
گردوی ریز شده: ۳ قاشق غذا خوری
پیاز سرخ شده بدون روغن: ۳ قاشق غذا خوری
پیاز رنده شده: 1 عدد
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
آرد گندم: 1 قاشق غذا خوری
روغن حیوانی یا روغن مخصوص سرخ کردنی: ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه

کلم بروکلی را با مقداری کمی آب بپزید وقتی پخته شد آنقدر صبر کنید تا کاملاْ آب آن تبخیر شود بعد کلم بروکلی را میکس و یا با گوشت کوب له کنید و به آن گردو ، آرد ، پیاز سرخ شده ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پیاز رنده شده و تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید چنانچه مایه سفت و یا شل بود میتوانید میزان تخم مرغ را زیاد و کم کنید.
کف ماهیتابه رژیمی رابا کمی روغن چرب کنید و مایه کوکو را در آن بریزید و درب ماهیتابه را بسته و حرارت را کم کرده و فرصت بدهید تا کوکو پخته شود و بعد طرف دیگر را برگردانید وقتی کوکو آماده شد برش زده و در دیس بچینید و تزیین کنید.

منبع: دکتر کرمانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *