آشپزیغذای ایرانی و محلی

طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه و متفاوت

دلمه برگ مو یکی از غذاهایی است که اغلب ماایرانی ها درفصل بهارمیپزیم وبرخی عاشق این غذاهستند, امیدوارم بپزید ولذت ببرید.

مواد اولیه دلمه برگ مو

اب: یک دوم پارچ

سبزی معطر ریز خرد شده: به میزان دلخواه

زیره سبز:  به میزان لازم

پیاز متوسط:  یک عدد

لپه خیسانده: ۲۵۰ گرم

ماش: ۲۵۰گرم

برنج به تعداد نفرات:  هر نفر بک پیمانه

گوشت چرخ کرده:  ۵۰۰گرم

کشمش پلویی:  به میزان به میزان دلخواه

شیره ی انگور:  دوقاشق غذاخوری

جوز هندی:  به میزان لازم

برگ مو:  به میزان لازم

سرکه:  یک دوم پیمانه

پودر گشنیز:  به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه دلمه برگ مو

۱.ابتدا برک موهاراشسته پنج دقیقه در اب بجوشانید تانرم بشن وبعد اب کش کنید تا اب اضافی انها خارج بشه وکناربزارید.
۲.لپه وماش را درتابه ای بدون روغن بود بدیدتا خامی اونهاگرفته بشه.
۳.پیازرابصورت نگینی خرد کنید وباکمی روغن تفت بدید وگوشت چرخ کرده رابه ان اضافه کنیدتمام ادویه هارابه مقدارلازم اضافه کنیدوماش ولپه راکه قبلابودادیدبه مخلوط گوشت اضافه کنید واب بریزیدتا ماش ولپه بپزد سبزی جات معطرراهم الان اضافه کنید.
۴.برنج را جدادرقابلمه ریخته وبعداز اب کشی برنج موادبالا راکه اب خودرا کشیده اند(یعنی دیگه اب ندارن وماش ولپه هاپخته شدن )به برنج اضافه کنید لازم نیست برنج را دم کنید.
۵.درپایان بعدازمخلوط کردن برنج باموادگوشتی انها رابه هرشکل که دوست دارید داخل برگ موبپیچید وبزارید بپزه نیم ساعت بعداز دم انداختن دلمه اتون مخلوط سرکه وشیره راروی دلمه هاتون بریزیدتاطعم خوبی بگیرن و بعد سرو کنید.

منبع: پرشین پرشیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *