دستور طبخ خورش آلو : درمان کننده بواسیر
گوشت گوسفند کثیر الغذا بوده و به سرعت هضم می شود. تولید کننده خون صالح، تقویت کننده بدن و چاق کننده می باشد. پیاز خاصیت ضدعفونی کننده و میکروب کشی دارد. گوجه فرنگی دشمن سرطان است. طبیعی ترین، بهترین، و بی خطرترین راه معالجه یبوست و بواسیر، استفاده از اشکال مختلف آلو و آلوی خشک است که باید آن را به شکل پخته یا خیس کرده مصرف کنند.
مواد لازم خورش آلو
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
آلو: ۱۵ عدد
پیاز سرخ شده: ۱ پیمانه
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد
نمک، فلفل: به میزان لازم
ادویه: به میزان لازم
سلامتی خورش آلو
آلو تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه است. آلو در معالجه کم خونی، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است.
رب گوجه و آلو بخارا طبع سرد دارند و گوشت گوسفندی، پیاز و ادویه جات طبعی گرم دارند.
رب گوجه و آلو بخارا طبع سرد دارند و گوشت گوسفندی، پیاز و ادویه جات طبعی گرم دارند.
طرز تهیه خورش آلو
۱٫ آلو را از قبل بگذارید خیس بخورد.گوشت و پیاز را در روغن کمی تفت دهید و مقداری آب رویش بریزید تا بپزد.
۲٫ بعد از اینکه گوشت کاملا پخت رب گوجه و نمک و فلفل و ادویه را هم بریزید و آلوها را نیز اضافه کنید و بگذارید که کاملا بپزد و جا بیفتد.
۳٫ پیاز داغ را روی غذا بریزید بذارید ۵ دقیقه با مواد بجوشد و بعد حرارت رو خاموش کنید. موقع کشیدن غذا روی خورشت کمی پیاز داغ بریزید.
۲٫ بعد از اینکه گوشت کاملا پخت رب گوجه و نمک و فلفل و ادویه را هم بریزید و آلوها را نیز اضافه کنید و بگذارید که کاملا بپزد و جا بیفتد.
۳٫ پیاز داغ را روی غذا بریزید بذارید ۵ دقیقه با مواد بجوشد و بعد حرارت رو خاموش کنید. موقع کشیدن غذا روی خورشت کمی پیاز داغ بریزید.