آشپزیغذای بین المللی

طرز تهیه بیف استروگانف

بیف استروگانف یکی از غذاهای معروف روسی است که در تمام دنیا شناخته شده است. در ایران از سس سفید و خامه برای تهیه بیف استروگانف استفاده می‌کنند. اما ما قصد داریم بیف استروگانف اصل روسی با سس آرد و خامه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه بیف استروگانف

مواد لازم برای تهیه بیف استروگانف

  • ۱ کیلوگرم فیله گوشت گوساله
  • ۴ عدد پیاز متوسط
  • ۳ قاشق غذاخوری آرد
  • ۱ پیمانه قارچ خرد شده
  • ۱۰۰ گرم خامه تتراپک کاله
  • ۱۰۰ گرم کره
  • ۲ پیمانه استاک گوشت
  • روغن مایع به میزان لازم
  • سیب زمینی خلالی سرخ شده به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه بیف استروگانف

ابتدا از شب قبل فیله گوساله را به عرض یک‌و‌نیم و طول چهار سانتی‌متر برش دهید سپس همراه با یک‌چهارم پیاز‌های خلال شده و مقداری سویا سس و سرکه بالزامیک و پودر تخم گشنیز داخل یک ظرف مخلوط کرده و درون یخچال قرار دهید تا مزه‌دار و آماده تفت دادن شود.

بعد گذشت ۱۰ ساعت و مزه‌دار شدن گوشت، مقداری روغن داخل تابه ریخته و گوشت‌ها را تفت دهید. بعد از گذشت چند ثانیه کره را به گوشت اضافه کنید.

وقتی گوشت‌ها شروع به تغییر رنگ کردند، مابقی پیاز‌ها را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید. سپس منتظر بمانید تا آب پیاز‌ها تبخیر و نرم شوند.

قارچ‌های خرد شده را به تابه اضافه کنید تا کمی نرم شوند. سپس آرد را اضافه و مواد را سریع هم بزنید. پودر سیر و فلفل را اضافه کرده و به میزان لازم نمک اضافه کنید.

در این مرحله استاک گوشت را اضافه کنید و منتظر بمانید تا آرد و کره و استاک قوام پیدا کرده و غلیظ شوند.

حرارت را ملایم کنید. با مقداری شیر خامه را رقیق کرده و به مواد اضافه کنید.

بعد از گذشت چند دقیقه و مخلوط شدن همه مواد با هم، زیر شعله را خاموش کرده و بیف استروگانف را در ظرفی مناسب با مقداری سیب زمینی خلالی سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *