آشپزیپیش غذا و دسر

طرزتهیه لقمه های سوخاری بدون گوشت

در این مطلب، روش تهیه مکعب های کوچکی از انواع سبزیجات را خواهید آموخت که در تهیه آن ها از هیچ نوع گوشتی استفاده نشده و طعم و مزه خوبی نیز دارد. این لقمه ها را با سس دلخواه خود می توانید میل کنید.

مواد لازم لقمه های سوخاری

  •    ۱ عدد کدو سبز
  •     ۱ عدد سیب زمینی شیرین
  •     نصف یک بوته کلم بروکلی
  •     ۱ عدد هویج
  •     ۱ قاشق چایخوری نمک
  •     ⅓ پیمانه پنیر پارمسان
  •     ⅓ پیمانه پودر سوخاری
  •     ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     ۱ قاشق چایخوری پودر پیاز
  •     ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     ۱ عدد تخم مرغ
لقمه های سوخاری سبزیجات

طرز تهیه لقمه های سوخاری

۱- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۲-کدو سبز، سیب زمینی شیرین، هویج و بروکلی را رنده ریز کنید.
۳-آن ها را درون یک کاسه متوسط بریزید، نمک بپاشید و هم بزنید.
۴- ۲۰دقیقه آن ها را کنار بگذارید تا آب بیندازند.
۵- سبزیجات را درون یک دستمال تمیز بریزید و فشار دهید تا همه آب اضافه آن ها از میان پارچه بیرون بیایید.
۶-سبزیجات را دوباره درون کاسه بریزید. پنیر پارمسان، پودر سوخاری، فلفل، نمک، پودر پیاز، پودر سیر، روغن زیتون و تخم مرغ را بیفزایید و هم بزنید.
۷-سپس به اندازه یک نارنگی از مواد برداشته، در دست قلقلی کنید. سپس به شکل مکعب فرم دهید و درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید.
۸-سینی را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید تا سبزیجات کاملا طلایی شوند. در میانه مراحل پخت، لقمه ها را برگردانید تا هر دو طرف آن ها به طور برابر سرخ شوند.
۹- این اسنک را می توانید با سس دلخواه خود سرو کنید.
منبع: روزیاتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *