آشپزیغذای ایرانی و محلی

طرزتهیه هویج پلو با گوشت

مواد لازم هویج پلو

  • هویج ۳ عدد
  • گوشت گوسفند ۲۰۰ گرم
  •  برنج ۳ لیوان
  •   پیاز ۲ عدد
  •  سیر ۲ حبه
  •   برگ بو ۲ عدد
  • زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
  •   فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
  •   نمک

 مشخصات

برای ۵ نفر
روش متوسط

دستورتهیه هویج پلو با گوشت

داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیاز و سیر را ریز خرد کنید و همراه با گوشت خرد شده داخل روغن بریزید ( گوشت را به اندازه های کوچک خرد کنید ) ، چند دقیقه تفت دهید تا گوشت همراه با سیر و پیاز سرخ شود و رنگ گوشت تغییر کند.

هویج ها را پوست بکنید و رنده کنید و به گوشت سرخ شده اضافه نمایید ، فلفل سیاه و قرمز ، پودر زیره سبز و مقداری نمک اضافه کنید ، کمی تفت دهید تا هویج نرم شود سپس ۲ لیوان اب اضافه کنید ، حرارت را ملایم کنید و حدود ۱ ساعت بگذارید گوشت بپزد و آب غذا کشیده شود.

۳۰ دقیقه برنج را در آب خیس دهید ، برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه چند دقیقه جوشید با آب سرد آبکشی کنید ( زمانی برنج را آبکشی که وقتی میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ).

ته قابلمه را چرب کنید ، برنج آبکش شده را با مایه گوشت و هویج به آرامی مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و نصف لیوان آب گرم اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند سپس حرارت را کم کنید و روی قابلمه را بپوشانید تا برنج دم بکشد. ( میتوانید بوته سیری را از وسط نصف کنید و روی برنج قرار دهید ).

منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *