طرزتهیه هویج پلو با گوشت
مواد لازم هویج پلو
- هویج ۳ عدد
- گوشت گوسفند ۲۰۰ گرم
- برنج ۳ لیوان
- پیاز ۲ عدد
- سیر ۲ حبه
- برگ بو ۲ عدد
- زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک
مشخصات
دستورتهیه هویج پلو با گوشت
هویج ها را پوست بکنید و رنده کنید و به گوشت سرخ شده اضافه نمایید ، فلفل سیاه و قرمز ، پودر زیره سبز و مقداری نمک اضافه کنید ، کمی تفت دهید تا هویج نرم شود سپس ۲ لیوان اب اضافه کنید ، حرارت را ملایم کنید و حدود ۱ ساعت بگذارید گوشت بپزد و آب غذا کشیده شود.
۳۰ دقیقه برنج را در آب خیس دهید ، برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه چند دقیقه جوشید با آب سرد آبکشی کنید ( زمانی برنج را آبکشی که وقتی میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ).
ته قابلمه را چرب کنید ، برنج آبکش شده را با مایه گوشت و هویج به آرامی مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و نصف لیوان آب گرم اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند سپس حرارت را کم کنید و روی قابلمه را بپوشانید تا برنج دم بکشد. ( میتوانید بوته سیری را از وسط نصف کنید و روی برنج قرار دهید ).