دستور تهیه پاستا و مینی استیک
مواد لازم تهیه پاستا
- پاستا: ۵۰۰ گرم
- مغز ران گوساله ورقه شده: ۲۵۰ گرم
- نمک: به میزان لازم
- پیاز قرمز متوســط: یک عــدد
- چیلی خشک: نصف قاشق چایخوری
- سیر: دو حبه
- گوجه فرنگی خشک خرد شده: دو قاشق غذاخوری
- فلفـل دلمه ای: یک عدد
- استاک مرغ یا گوشت: یک و نیم پیمانه
- روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری
- سرکه بالزامــیک: یک قاشق غذاخوری
- آویشن و ریحان برای سرو: به میزان لازم
مشخصات
برای ۴ نفر
روش حرفه ای
دستور تهیه پاستا
پاستا را طبق دستور، درون آب جوش ریخته و آبکش می کنیم. تابه را فاقد روغن گرم کرده و دو طرف گوشت ها را در آن سرخ می کنیم، بعد روی تکه های گوشت نمک می پاشیم. روغن زیتون، سرکه و نمک را در تابه ریخته، سیر له شده، پیاز خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده، گوجه فرنگی و چیلی را می افزاییم. به مدت دو تا سه دقیقه صبر کرده و پس از آن استاک را می افزاییم، وقتی جوش آمد، پاستا را در آن ریخته، خوب زیر و رو می کنیم. در انتهای طبخ، آویشن و ریحان را هم می ریزیم. هنگام سرو نیز پاستا را در ظرف مناسبی ریخته و تکه های گوشت را روی آن قرار می دهیم.