Skip to content
- مواد داخل را درست کنید: پیازها و فلفل ها را خرد کنید و گل های بروکلی را نیز ریز ریز کنید و سیر را له کنید. گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا قهوه ای شود و سپس در ظرف دیگری بریزید و پیاز و فلفل را در همان قابلمه بپزید تا شروع به قهوه ای شدن کنند. سیر و ادویه جات را اضافه کنید و ۱ دقیقه حرارت دهید. گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و خوب ته قابلمه را قاطی کنید تا چیزی به آن نچسبد و ذراتی که به ته آن چسبیده جدا شود.
- گوشت را رویش بریزید و بروکلی را هم اضافه کنید. یک و نیم فنجان آب اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید و حرارت دهیاد تا آب آن کمی کمتر و سفت تر شود.
- برای درست کردن خمیر، آب جوش را با بلغور ذرت و کمی نمک مخلوط کنید و خوب هم بزنید. در عرض ۵ دقیقه این خمیر سفت می شود. آرد ذرت و آب سرد را اضافه کرده و بزنید تا کمی نرم شود و شبیه کره بادام زمینی یکنواخت شود.
- خمیر را در ظرف موردنظر خود که قبلاً چرب کرده اید پهن کنید.
- یک لایه پنیر روی آن بریزید.
- حالا مواد داخل آن را اضافه کنید و مطمئن شوید که این مواد آبدار هستند. این آب برای بخار کردن تمالی از درون لازم است. سپس یک لایه دیگر پنیر بریزید.
- روی کل آن خمیر بریزید و در نهایت، یک لایه دیگر پنیر رویش بپاشید.
- ظرف را یک ساعت در فر بگذارید تا در دمای ۳۵۰ فارنهایت بپزد. در این مدت سالسا را آماده کنید. همه مواد لازم برای سالسا را خرد کنید و سیر و فلفل را له کنید. همه آنها را با هم مخلوط کنید و نمک بزنید.
- وقتی ظرف را از فر درمی آورید، پنیر باید طلایی شده و حباب زده باشد و عطر آن درآمده باشد.
- بگذارید ۱۵ دقیقه سرد شود و سپس آن را ببرید و در بشقاب سرو کنید.
- از سالسا برای تزئین آن استفاده کنید.
منبع: آشپزی
ممکن شما دوست داشته باشید