دستور تهیه اسپاگتی توسکانی خوشمزه و متفاوت
مواد لازم اسپاگتی توسکانی
- فلفل سبز: یک عدد متوسط
- گوجه گیلاسی: ۱۰ عدد
- کلم بروکلی: ۳۰ گرم
- فلفل سبز تند: ۳ عدد
- ترب سفید: ۲۰ گرم
- زیتون درشت: ۱۰ عدد
- قارچ: ۴ عدد درشت
- جوانه گندم: ۲۰ گرم
- اسپاگتی: به مقدار لازم
- روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل: هر کدام به مقدار لازم
- پودر جعفری: به مقدار لازم
دستور تهیه اسپاگتی توسکانی
من عاشق این اسپاگتی هستم. با این که گوشت و مرغ در آن جایی ندارد اما یک غذای تمام عیار است. ترب سفید، گوجه گیلاسی، فلفل سبز، کلم بروکلی، فلفل سبز تند و قارچ را می شوییم و پس از خشک شدن آنها را برش می دهیم. ابتدا کلم بروکلی ، فلفل سبز و فلفل سبز تند را در روغن زیتون تفت می دهیم سپس به ترتیب ترب سفید، قارچ، زیتون و جوانه گندم را به ترکیب مان اضافه می کنیم. اکنون اسپاگتی آبکش شده را در ماهی تابه ریخته و نمک ، فلفل سیاه و پودر جعفری خشک شده را نیز اضافه می کنیم و بر روی حرارت ملایم اجاره می دهیم تا خوب جا بیفتد. زمان کلی طبخ این اسپاگتی خوش خوراک ۵ دقیقه تمام است. این اسپاگتی را بعد از آماده شدن به همراه پنیر پارمسان و سربرگ های شوید میل کنید.