آشپزیغذای بین المللی

دستور تهیه اسپاگتی توسکانی خوشمزه و متفاوت

مواد لازم اسپاگتی توسکانی

  • فلفل سبز: یک عدد متوسط
  •   گوجه گیلاسی: ۱۰ عدد
  •   کلم بروکلی: ۳۰ گرم
  •   فلفل سبز تند: ۳ عدد
  •  ترب سفید: ۲۰ گرم
  •  زیتون درشت: ۱۰ عدد
  •  قارچ: ۴ عدد درشت
  •  جوانه گندم: ۲۰ گرم
  •  اسپاگتی: به مقدار لازم
  •   روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  •    نمک، فلفل: هر کدام به مقدار لازم
  •    پودر جعفری: به مقدار لازم

دستور تهیه اسپاگتی توسکانی

من عاشق این اسپاگتی هستم. با این که گوشت و مرغ در آن جایی ندارد اما یک غذای تمام عیار است. ترب سفید، گوجه گیلاسی، فلفل سبز، کلم بروکلی، فلفل سبز تند و قارچ را می شوییم و پس از خشک شدن آنها را برش می دهیم. ابتدا کلم بروکلی ، فلفل سبز و فلفل سبز تند را در روغن زیتون تفت می دهیم سپس به ترتیب ترب سفید، قارچ، زیتون و جوانه گندم را به ترکیب مان اضافه می کنیم. اکنون اسپاگتی آبکش شده  را در ماهی تابه ریخته و نمک ، فلفل سیاه و پودر جعفری خشک شده را نیز اضافه می کنیم و بر روی حرارت ملایم اجاره می دهیم تا خوب جا بیفتد. زمان کلی طبخ این اسپاگتی خوش خوراک ۵ دقیقه تمام است. این اسپاگتی را بعد از آماده شدن به همراه پنیر پارمسان و سربرگ های شوید  میل کنید.

 منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *