دستور تهیه سوپ نخود و عدس مراکشی
مواد لازم سوپ نخود و عدس مراکشی
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- ۱ فنجان کرفس، خرد شده
- ۲ پیاز زرد متوسط، خرد شده
- ۱ سیب زمینی زرد بزرگ، شستشو داده و ( با پوست ) تکه شده
- ½۱ قاشق چایخوری خفیف کاری زمینی
- ۱ قاشق چایخوری زردچوبه زمینی
- ½ قاشق چایخوری دارچین زمینی
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ( ۲۸ اونس ) گوجه فرنگی تکه شده با آب
- ۹ – ۸ فنجان آب
- ۱ فنجان عدس شسته و خشک شده ( ترجیحاً قرمز )
- ۲ قوطی نخود ( ۱۵ اونس ) به خوبی شستشو داده و خشک شده
- ۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- کل آب ۱ لیمو
- ½ فنجان گشنیز تازه خرد شده ( اختیاری )
طرز تهیه سوپ نخود و عدس مراکشی
- ۱٫ روغن زیتون را در قابلمه بزرگ ریخته و پیاز را سرخ کنید کرفس و سیب زمینی را همراه با ادویه جات ( زردچوبه، کاری و دارچین ) اضافه نموده و روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه قرار دهید.
۲٫ اضافه کردن گوجه فرنگی با آب خود و سپس برای ۵ دقیقه اضافی طبخ نمایید.
۳٫ آب، نخود و نمک را اضافه کنید سپس درب آن را گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه بجوشانید.
۴٫ عدس اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بچوشانید ( بررسی کنید که آب به اندازه کافی داشته باشد در صورت لزوم یک فنجان آب اضافه کنید).
۵٫ درست قبل ازمصرف، آب لیمو، سرکه بالزامیک و گشنیز ( در صورت تمایل ) دارید اضافه کنید.
توضیحات
این سوپ برای سرماخوردگی مناسب است.