آشپزیپیش غذا و دسر

دستور تهیه دسر کدوحلوایی

فصل پاییز با کدو حلوایی همراه است. این محصول که ظاهر و رنگ و لعاب خوبی دارد، برای پخت بسیاری از دسرها و همچنین غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. این دسر نیز از جمله اینهاست.در این بخش از سایت عطارباشی برای شما طرز تهیه دسر کدو حلوایی را آماده کرده ایم،  آن را پخته و نوش جان کنید.

موادلازم دسر کدو حلوایی

موز                                       ۳ عدد
شکر                                    ۲ پیمانه
گردوی خرد شده                       یک پیمانه
کدو حلوایی خرد شده              یک عدد متوسط
دارچین                     یک قاشق مرباخوری
هل                         یک قاشق مرباخوری
پودر پسته و نارگیل                به میزان لازم
بیسکویت ساده                           ۲۰ عدد
آب                           ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر کدوحلوایی

کدو را با یک پیمانه شکر و یک پیمانه آب بپزید و پوره کنید.
موزها را رنده کرده و به کدو حلوایی پوره شده اضافه کنید و مخلوط نمایید.
یک پیمانه شکر را با سه قاشق آب داخل ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و به رنگ قهوه ای کم رنگ درآید (کارامل شود). آبی که به شکر اضافه کردید، باید کاملا بخار گردد و مایه شکر غلیظ شود.
وقتی کارامل آماده شد، به کدو و موز اضافه کنید (البته مقداری از مخلوط کدو و موز را برای تزئین نهایی دسر کنار بگذارید).
داخل یک قالب، سلفون بگذارید و روی آن، بیسکویت ها را کنار هم بچینید (بیسکویت ها باید ساده باشند).
بعد مواد (مخلوط موز و کدو و کارامل) را روی بیسکویت ها بریزید.
بعد گردو و هل و دارچین را روی آنها بریزید.
دوباره یک ردیف بیسکویت بچینید و به این ترتیب چند لایه از این مواد آماده کنید. لایه آخر باید از مخلوط کدو و مواد باشد.
سلفون را روی مواد بپیچید. قالب را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید. بعد از این که قالب را از داخل یخچال بیرون آوردید، مواد را از داخل سلفون به داخل یک ظرف برگردانید که در این حالت بیسکویت های ته قالب، لایه رویی می شود. روی آن مقداری از مخلوط کدو حلوایی و موز را که نگه داشته بودید، برای تزئین بریزید.
بعد با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید.
منبع: پارسه گرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *