طرز تهیه سالاد ماکارانی کلاسیک
امروز برای شما عزیزان طرز تهیه سالاد ماکارانی قرار دادهایم که دستور پخت قدیمی دارد و نظر ظاهری زیبا و بسیار خوش مزه خواهد بود . ما پیشنهاد میکنیم برای یک بار هم شده این غذای ویژه را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم سالاد ماکارانی
- یک فنجان سس مایونز
- یک چهارم فنجان سرکه
- دو قاشق غذا خوری خردل دیژون
- دو قاشق چای خوری نمک و یا بیشتر
- یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
- یک هشتم قاشق چای خوری فلفل قرمز
- یک قاشق غذا خوری شکر سفید، و یا بیشتر به سلیقه
- یک فنجان کرفس
- یک سوم فنجان خرد شده فلفل قرمز
- یک دوم فنجان هویج رنده شده
- یک دوم فنجان خرد شده پیاز سبز
- یک چهارم فنجان فلفل خرد شده هالاپینیو
- ۳۵۰ گرم پاستا شکلی
- یک قاشق غذا خوری سس مایونز (اختیاری)
- یک قاشق غذا خوری آب (اختیاری)
طرز تهیه سالاد ماکارانی
سس مایونز یک فنجان ، سرکه ، خردل دیژون ، نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز را با هم در یک کاسه مخلوط میکنیم تا بخوبی با هم مخلوط شوند.
و سپس کرفس ، فلفل قرمز ، هویج ، پیاز و هالاپینیو را نیز با مواد مخلوط میکنیم.
یک قابلمه بزرگ را آماده میکنیم و آب را درونش ریخته و میجوشانیم سپس پاستا را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه درون قابلمه میپزیم و آب کش میکنیم.
ماکارانی را درون یک ظرف بزرگ ریخته و سس را اضافه میکنیم و ۴ ساعت تا یک شب درون یخچال قرار میدهیم.
برای سرو کردن نیز پس از آن که از یخچال خارج کردیم سالاد را به هم زده و یک قاشق سس مایونز و یک قاشق آب اضافه میکنیم تا تازه به نظر برسد.