آشپزیسالاد و سس

طرز تهیه سالاد ماکارانی کلاسیک

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه سالاد ماکارانی قرار داده‌ایم که دستور پخت قدیمی دارد و نظر ظاهری زیبا و بسیار خوش مزه خواهد بود . ما پیشنهاد می‌کنیم برای یک بار هم شده این غذای ویژه را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم سالاد ماکارانی

  • یک فنجان سس مایونز
  • یک چهارم فنجان سرکه
  • دو قاشق غذا خوری خردل دیژون
  • دو قاشق چای خوری نمک و یا بیشتر
  • یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • یک هشتم قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • یک قاشق غذا خوری شکر سفید، و یا بیشتر به سلیقه
  • یک فنجان کرفس
  • یک سوم فنجان خرد شده فلفل قرمز
  • یک دوم فنجان هویج رنده شده
  • یک دوم فنجان خرد شده پیاز سبز
  • یک چهارم فنجان فلفل خرد شده هالاپینیو
  • ۳۵۰ گرم پاستا شکلی
  • یک قاشق غذا خوری سس مایونز (اختیاری)
  • یک قاشق غذا خوری آب (اختیاری)

طرز تهیه سالاد ماکارانی

سس مایونز یک فنجان ، سرکه ، خردل دیژون ، نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز را با هم در یک کاسه مخلوط می‌کنیم تا بخوبی با هم مخلوط شوند.

و سپس کرفس ، فلفل قرمز ، هویج ، پیاز و هالاپینیو را نیز با مواد مخلوط می‌کنیم.

یک قابلمه بزرگ را آماده می‌کنیم و آب را درونش ریخته و می‌جوشانیم سپس پاستا را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه درون قابلمه می‌پزیم و آب کش می‌کنیم.

ماکارانی را درون یک ظرف بزرگ ریخته و سس را اضافه می‌کنیم و ۴ ساعت تا یک شب درون یخچال قرار می‌دهیم.

برای سرو کردن نیز پس از آن که از یخچال خارج کردیم سالاد را به هم زده و یک قاشق سس مایونز و یک قاشق آب اضافه می‌کنیم تا تازه به نظر برسد.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *