آشپزیترشی و شور

دستور تهیه ترشی گل کلم

ترشی گل کلم خیلی هوادار دارد و بسیار خوشمزه.مقوی و مجلسی است به شرط آنکه خوش رنگ .خوشمزه و جا افتاده باشد.

مواد لازم ترشی گل کلم

گل کلم ۲ کیلو

سبزی معطر شامل نعناع/جعفری/ترخون/مرزه/گشنیز خرد شده جمعا ۲ پیمانه

ادویه ترشی شامل زردچوبه/گلپر/تخم گشنیز/جمعا ۲ قاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم

سرکه به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی گل کلم

گل کلم را بشویید و به اندازه دلخواه خرد کنید و در سبدی بگذارید تا آب آن کاملا برود و خشک شود.سبزی ها را پاک کرده ریز خرد کنید و درون سبد بریزید تا آب نداشته

باشد.سرکه را با مقدار مناسب نمک و ادویه ها مخلوط کنید و کاملا به هم بزنید تا نمک و ادویه ها در آن حل شود.درون ظرف مورد نظر مقداری گل کلم ریخته یک لایه

سبزی روی آن بریزید و مجددا این کار را تا پایان انجام دهید.بعد سرکه روی مواد ریخته و درب آن را محکم کنید و بگذارید برای دو تا سه هفته تا کاملا جا بیفتد.امیدوارم از

خوردن این ترشی لذت ببرید.

منبع: هنر طباخی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *