آشپزیپیش غذا و دسرسوپ و آشغذای بین المللی

طرز تهیه سوپ خوشحالی :)

سوپ خوشحالی از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که سایت آشپزباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. رنگ این سوپ شما را شاد و حالتان را خوب می کند !

مواد لازم سوپ خوشحالی

کدو: ۵۰۰ گرم
لیمو: ۱ عدد
روغن زیتون:  ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه:  ۱ قاشق چای خوری
آب مرغ:  ۱ لیتر
برنج:  ۱۰۰ گرم
نمک:  به میزان لازم
فلفل سیاه:  به میزان لازم

نکاتی در رابطه با تهیه ی سوپ خوشحالی:

۱- کدوها را تمیز بشویید، به پهنای نیم سانتی متر برش داده و بعد مکعبی خرد کنید.
۲- از آب سبزیجات هم می توانید استفاده کنید.
۳- ترجیحا از برنج باسماتی استفاده کنید.

طرز تهیه سوپ خوشحالی

کدوهای خرد شده را به همراه رنده پوست لیمو و روغن در قابلمه ریخته و با حرارت ملایم برای ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند (هر از گاهی مواد را هم بزنید).

زردچوبه، آب مرغ (یا آب سبزیجات) و آب لیمو و سپس برنج را اضافه کنید.

درب ظرف را بگذارید و سوپ را برای ۱۰ تا ۲۰ دقیقه تا کدو و برنج نرم شوند، بپزید. قدری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

قبل از میل کردن کمی صبر کنید تا سوپ کمی خنک شود.

منبع: آشپزباشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *