آشپزیغذای بین المللی

طرز تهیه املت ایتالیایی

مواد لازم برای املت ایتالیایی

 نمک و فلفل: به اندازه نیاز

پنیر پیتزا: به اندازه نیاز

تخم مرغ زده شده: پنج عدد

خرده نان: اندکی

دانه ذرت: به اندازه نیاز

کدوی خرد شده:  به اندازه نیاز

قارچ خرد شده:  به اندازه نیاز
پیاز خرد شده: یک عدد

طرز تهیه املت ایتالیایی

اول  کدو  و پیاز و قارچ را با هم کمی در روغن تفت دهید و ذرت به آن اضافه نمایید .
۲ – مواد تفت داده شده را به تخم مرغ های زده شده ، پنیر ، خرده نان ، فلفل ، نمک اضافه نمایید . مایه ای که درست کرده اید باید غلیظ باشد.

۳ – مواد را در ماهیتابه حاوی کره بریزید و دو طرف را مثل کوکو تفت دهید.

این املت ایتالیایی است اما در تممام کشورهای اروپایی و دنیا طرفداران خاص خود را دارد امیدوارم خوشمزه باشد.

منبع: آبانک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *