طرز تهیه قورمه لوبیا افغانی
از معروفترین غذاهای افغانی قورمه لوبیا را می توان نام برد که نوعی غذای گیاهی خوشمزه به شمار می آید و تهیه و درست کردن آن بسیار آسان است.
مواد لازم قورمه لوبیا افغانی
خوراک لوبیا کنسروی: ۱ قوطی
پیازکوچک: ۱ عدد
روغن: ۳ قاشق
گشنیز خرد شده: ۲ قاشق
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
سیر رنده شده: ۳ حبه
پودر زیره: ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه: ۲ قاشق
پودر نعناع خشک
آب: ۲ فنجان
نمک و فلفل قرمز
طرز تهیه قورمه لوبیا افغانی
لوبیای کنسروی را آبکشی کنید و آن را بشوئید.
روغن را در تابه متوسطی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز را خرد کرده و درون روغن سرخ کنید تا طلائی متمایل به قهوه ای شوند. سپس، لوبیا، آب، گشنیز، نمک، فلفل، زردچوبه، سیر، زیره و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.
درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تا خوراک ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشد. آب خوراک باشد کمی چیده شود و روغن روی سطح خوراک باقی بماند.
در صورت تمایل بعد از آماده شدن خوراک می توانید نعناع خشک را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. این خوراک خوشمزه را می توانید با نان سرو کنید و لذت ببرید.