آشپزیغذای ایرانی و محلی

طرز تهیه پلوی مرغ و بادمجان

مرغ و بادمجان غذاهای خوشمزه و پرطرفداری در ایران هستند که با ترکیب آن ها می توان انواع و اقسام غذاها را پخت. ما هم در این مطلب از این دو،غذای عالی را درست خواهیم کرد.

مواد لازم پلوی مرغ و بادمجان

سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
سرکه: ۳ ق س
آب: ۳ ق س
آب لیمو سنگی: نصف یک عدد
پاپریکا: یک چهارم ق چ
زیره (پودرشده): یک چهارم ق چ
جوز هندی (پودرشده): یک چهارم ق چ
تخم گشنیز (پودرشده): یک چهارم ق چ
بادنجان (نگینی خردشده): نصف یک عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
دانه انار: برای تزیین
برنج (دم کشیده): برای سرو

طزر تهیه پلوی مرغ و بادمجان

۱٫ مرغ را به باریکه های کوچکی برش دهید. سرکه، آب و آب لیمو ترش را با هم مخلوط کنید. تکه های مرغ را اضافه کرده و حداقل ۲ ساعت یا از شب قبل در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود. دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.

۲٫ تکه های مرغ را روی یک سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی چیده و روی آن نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زیره، جوز هندی و تخم گشنیز بپاشید

۳٫ بادنجان نگینی خردشده را اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و حدود ۲۰ د قیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا مرغ بپزد. سپس به همراه برنج دم کشیده و دانه انار سرو کنید.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *