آشپزیپیش غذا و دسر

طرز تهیه زیتون سوخاری شده

زیتون می تواند بعنوان بهترین دورچین کنار غذاهای مختلف سرو شود. نوع سوخاری شده زیتون می تواند سلیقه و مهارت بالای کدبانو را در آشپزی نشان دهد. زیتون سوخاری ایده ای خلاقانه برای تهیه یک پیش غذای خوشمزه و هیجان انگیز است. در کمتر از نیم ساعت، زیتون ساده را به زیتون سوخاری هایی شکم پر و فوق العاده خوش طعم تبدیل کنید. این زیتون ها برای پذیرایی در مجالس و میهمانی بسیار مناسب هستند.

مواد لازم زیتون سوخاری

زیتون بدون هسته:  200 گرم
پیاز خرد شده: 1 عدد
سیر خرد شده:  1 حبه
ژامبون خرد شده (اختیاری):  2 ورق
جعفری تازه و خرد شده:  4 قاشق غذاخوری
فلفل:  به میزان دلخواه
روغن زیتون بکر:  2 قاشق غذاخوری
آرد:  1/2 فنجان
تخم مرغ هم زده:  1 عدد
خرده نان یا پودر سوخاری:  1/2 فنجان

طرز تهیه زیتون سوخاری

1-پیاز، سیر، ژامبون، جعفری، روغن زیتون و فلفل را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و چند بار بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند و بافتی نرم و یکدست پیدا کند.

2-مواد را داخل قیف بریزید و با ماسوره کوچک، اندازه سوراخ زیتون، داخل زیتون ها را با مواد پر کنید. آرد را در یک بشقاب و پودر سوخاری را در بشقابی دیگر بریزید و پخش کنید.

3-در یک ماهیتابه گود مقداری روغن بریزید و ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. زیتون ها را ابتدا در آرد بغلطانید، بعد در تخم مرغ بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید.

4-وقتی روغن داغ شد زیتون ها را داخل ماهیتابه بریزید و سرخ کنید. زیتون ها را بچرخانید تا همه جای آن طلایی و برشته شود. سپس زیتون های سوخاری را خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش خارج شود و بعد نوش جان کنید.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *