طرز تهیه خورش بامیه بادمجان
خورش بامیه و بادمجان غذای مورد علاقه بیشتر مردم در همه سنین است. خورش بامیه و بادمجان را هم با مرغ و هم با گوشت میتوانید تهیه کنید. بادمجان آن هم میتواند فریزری باشد ولی بهتر است امتحان کنید این خورش با بادمجان تازه چقدر خوشمزهتر است.
مواد لازم خورش بامیه بادمجان
بادمجان: 6 عدد
بامیه: 500 گرم
مرغ: 1 عدد
غوره: 250 گرم
پیاز متوسط ریز شده: 2 عدد
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق
روغن: به میزان لازم
نمک و زردچوبه: به میزان لازم
فلفل سیاه: به دلخواه
طرز تهیه خورش بامیه بادمجان
کمی روغن در یک قابلمه مناسب بریزید و وقتی خوب داغ شد پیازها را در آن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند.
مرغ تکه شده را در پیاز ها بریزید و کمی تفت بدهید تا رنگ مرغ کمی سفید و طلائی شود. حالا نمک و زرد چوبه را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه کنید و کمی هم بزنید. 1 لیوان آب درون قابلمه ریخته و حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد.
بادمجانها را پوست بگیرید و خوب بشوئید. بادمجانها را از کمی چاک بدهید. آنها را به مدت 4 دقیقه در مایکروفر کباب کنید. حالا بادمجانها را در یک تابه با کمی روغن، کمی سرخ کنید. بعد از اینکه آنها را سرخ کردید روی دستمال آشپرخانه قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.
غوره ها را بشوئید و کمی نمک روی آن بپاشید، غوره ها را درون چاک بادمجانها قرار دهید.
بامیه ها را شسته و چوب آن ها را ببرید. درون قابلمه مرغ بریزید و بادمجانها را روی آن قرار دهید. خورش را روی حرارت ملایم بپزید تا بادمجانها و مرغ کاملا در خورش جا بیفتند.