داروهای گیاهیعطارباشی و طب سنتینسخه های گیاهی

خواص درمانی کاکل ذرت از نگاه طب سنتی

ذرت دارای ارزش غذایی فراوانی است. آرد آن به علت نداشتن گلوتن (ماده چسب مانند گندم) قابلیت تهیه نان را ندارد. بنابراین برای تهیه نان ذرت، آرد آن را با آرد سایر غلات مخلوط می کنند. مصرف آرد ذرت چون دارای مواد چربی و مواد غذائی فراوان است؛ برای تقویت عمومی نقاهت بیماران توصیه می شود.

ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است.

خواص درمانی ذرت در طب سنتی

پماد ذرت خشک کننده زخم ها می باشد.
ذرت غذای خوبی برای پیشگیری سرطان است.
استفاده مداوم از ذرت از کرم خوردگی دندان جلوگیری می کند.
روغن ذرت کلسترول خون پائین می آورد.
روغن ذرت برای درمان اگزما و بیماری های پوستی مفید است.

خواص درمانی کاکل ذرت

کاکل ذرت را قبل از رسیدن کامل میوه یعنی قبل از پژمرده شدن می چیند و به سرعت خشک می کنند. کاکل ذرت بعد از خشک شدن رنگ قهوه ای پیدا می کند. برای درست کردن دم کرده کاکل ذرت، مقدار 30 گرم از آن را در یک لیتر آب جوش ریخته و به مدت پنج دقیقه دم می کنند.

دم کرده کاکل ذرت ادرارآور و آرام کننده دستگاه ادراری است.
درد و ناراحتی های دستگاه ادراری را تسکین می دهد.
سنگ مثانه، التهاب، ورم مثانه و درد مثانه را از بین می برد.
برای بیماری قلب و نقرس مفید است.
برای از بین بردن رسوبات ادراری از هر نوع که باشد از دم کرده کاکل ذرت استفاده کنید.
کاکل ذرت به طور کلی دستگاه ادراری را تمیز می کند.

منبع: کتاب یکصد گیاه معجزه گر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *