طرز تهیه سوپ زنجبیل و قارچ رژیمی
مواد لازم جهت تهیه سوپ زنجبیل و قارچ
1. قارچ دکمه ای قهوه ای : 125 گرم
2. عصاره سبزیجات داغ : 1 لیتر
3. رشته چینی حاوی تخم مرغ : 125 گرم
4. روغن آفتابگردان : 2 قاشق چای خوری
5. سیر , له شده : 3 حبه
6. زنجبیل , رشته ای ریز خرد شده : 2/5 سانتیمتر
7. سس قارچ : نصف قاشق چای خوری
8. سویا سس : 1 قاشق چای خوری
9. جوانه حبوبات : 125 گرم
10. گشنیز جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه سوپ زنجبیل و قارچ
توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ زنجبیل و قارچ
جدول ارزش غـذایی برای سوپ زنجبیل و قارچ
کالری برای یک نفر : 18 کالری
چربی برای یک نفر : 0.70 گرم
پروتئین برای یک نفر : 0.70 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 2.20 گرم
منبع: آوای سلامتی