آشپزیپیش غذا و دسرغذای ایرانی و محلیغذای رژیمی

طرز تهیه بورانی کدو سبز

بورانی کدو سبز قلمی از غذاهای خوشمزه و دلپذیر آذربایجان می باشد. این غذا کاملا رژیمی و کم کالری است و می توانید برای وعده نهار یا شام و یا به عنوان پیش غذا سرو کنید…

مواد لازم بورانی کدو سبز قلمی

کدو متوسط پوست کنده و به صورت قدی یا گرد نازک بریده شده
چهار حبه سیر خورد شده
سیب زمینی متوسط پوست کنده به صورت گرد بریده شده
پیاز متوسط به صورت گرد بریده شده
گوجه فرنگی متوسط به صورت گرد بریده شده
مقدار کمی رب گوجه فرنگی
فلفل دلمه ای با برش خلالی (در صورت تمایل)
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن سرخ کردنی

طرز تهیه بورانی کدو سبز قلمی

روغن را در ماهیتابهٔ معمولی داغ کرد و هر دو طرف کدوها رو با حرارت حد وسط، کنار می گذاریم – ماهیتابه گود (از این دو تا دسته ای ها بهتره) یا قابلمه مورد نظرتون رو بر می دارید. پیازهای حلقه شده را کف ماهیتابه در دارتان می چینید بعد سیب زمینی های حلقه شده را و بعد کدوهای سرخ شده و بعد گوجه فرنگی های حلقه شده. در صورت دلخواه فلفل دلمه ای های خلالی شده (به نظر من طعم و عطر خوبی به گوجه فرنگی و رب گوجه میده) حبه های سیر رو در جای جای ماهیتابه می کاریم . رب گوجه رو می تونید با کمی روغن زیتون تفت بدید و نمک و فلفل و زردچوبه رو بهش اضافه کنید و کمی آب بریزید تا بوی خامی آن گرفته شود بعد به ماهیتابه در دارتان اضافه می کنید و روی مواد چیده شده می ریزید. روی شعله بسیار ملایم می گذارید و یک ساعت بعد میل می کنید نوش جانتان.

منبع: نمناک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *