آشپزیساندویج و پیتزا

دستور بورک کدو حلوایی اسپایسی

کدو حلوایی یکی از نیروگاه های تولید ریزمغذی های حیات بخش در طبیعت است که با بیش از یکصد ماده مغذی و شفابخش بسته بندی شده و در عین حال برای حفظ زیبایی نیز بسیار مفید است.

در این گزارش طرز تهیه بورک کدوحلوایی تند را به شما آموزش می‌دهیم.

 

مواد لازم

روغن زیتون……………..۳ قاشق غذاخوری

پیاز………………..۱ عدد کوچک

سیر………………۱ حبه

کدو حلوایی مکعبی خرد شده……………..یک پیمانه

نخود فرنگی پخته……………..نصف پیمانه

پنیر خامه‌ای……………۱۰۰ گرم

زنجبیل………………۱ قاشق مرباخوری

نمک………………۱ قاشق مرباخوری

فلفل………………۱ قاشق چای‌خوری

نعنا تازه ریز خرد شده……………….۲ قاشق غذاخوری

خمیر یوفکا………………به تعداد لازم

طرز تهیه

۱- خب اول از همه تو ماهیتابه روغن زیتون میریزیم وقتی کمی گرم شد پیاز نگینی ریز خرد شده و سیر له شده رو بهش اضافه میکنیم صبر میکنیم تا نرم بشه، ولی نباید تغییر رنگ بده.

۲- بعد زنجبیل، نمک، فلفل و کدو حلوایی رو اضافه میکنیم و با یه کوچولو آب اجازه میدیم بپزه و کدو نرم بشه.

۳- بعد از اینکه کدو‌ها پخت نخود فرنگی، پنیر خامه‌ای و نعنا رو هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تو این مرحله اگه موادتون آب داشت صبر کنید تا آبش کامل کشیده بشه. مایه مون رو کنار میزاریم تا کاملا خنک بشه.

۴- ورقه‌های خمیر یوفکا رو با کره ذوب شده چرب کنید و کمی تخم مرغ زده شده رو با برس روش بکشید. به اندازه یک قاشق غذاخوری از موادمون که حتما باید خنک شده باشه تو خمیر میزاریم و رول میکنیم.

منبع : شبکه آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *