آشپزیکیک و شیرینی

دستور تهیه سس کارامل راحت و پرکاربرد

در این مقاله می‌خواهیم طرز تهیه یک نوع سس کارامل که بسیار راحت و پرکاربرد است را به شما آموزش دهیم. این سس را هم در طرز تهیه انواع دسر و هم به عنوان یک شکلات خوشمزه می‌توانید سرو کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سس کارامل

  • ۲۰۰ گرم شکر
  • ۱ عدد خامه صبحانه
  • ۲ قاشق غذاخوری کره پاستوریزه
  • ۱ قاشق چای‌خوری وانیل
  • نمک

طرز تهیه سس کارامل

طرز تهیه سس کارامل

ابتدا شکر را داخل یک قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهید. بعد از یک تا دو دقیقه مشاهده خواهید کرد که شکر‌ها عرق می‌کنند و کم‌کم ذوب می‌شوند. بعد از این که شکر کمی تغییر رنگ داد، آن را خوب هم بزنید تا شکر‌تان نسوزد.

آنقدر هم زدن را ادامه بدهید تا شکر کاملا ذوب شود و تغییر رنگ بدهد سپس آن را از روی حرارت بردارید.

در ادامه خامه صبحانه را اضافه کرده و تندتند هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. دقت کنید که در این مرحله با اضافه کردن خامه به قابلمه شروع به جوشیدن می‌کند. نگران نباشید و به هم زدن ادامه دهید.

بعد از این که خامه و شکر کاملا یکدست شدند، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا ۱ دقیقه بجوشد.

بعد از یک دقیقه، قابلمه را دوباره از روی حرارت بردارید. سپس کره و وانیل و مقدار بسیار کمی نمک اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا کره خوب حل شود. سس کارامل بعد از خنک شدن کمی سفت تر می‌شود.

بنابراین بهتر است قبل از سفت شدن برای روی کیک یا دسر مدنظرتون استفاده کنید. سس کارامل را تا چند هفته در یخچال می‌توانید نگه‌داری کنید.

سس کارامل را هم به روش خشک و هم به روش تر می‌توانید، درست کنید که ما این جا طرز تهیه آن به صورت خشک را به شما آموزش دادیم که آسان‌تر از روش دیگر است و تفاوتی در کیفیت آن وجود ندارد.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *