آشپزیسالاد و سسغذای بین المللی

دستور تهیه سالاد برنج فرانسوی خوشمزه

مواد لازم سالاد برنج فرانسوی

  • کته یا چلو : ۳ پیمانه
  • مغز گردو نیم کوب : ۱۰۰ گرم
  • کشمش بی هسته خیس خورده : ۱۰۰ گرم
  • کلم قرمز کوچک : نصف بته
  • سرکه : ۳ قاشق
  • روغن سالاد : ۳ قاشق
  • نمک و فلفل : به میزان لازم

 مشخصات

برای ۴ نفر
روش متوسط

تهیه سالاد برنج فرانسوی

کلم قرمز را که به صورت نازک رشته رشته کرده اید را با یک قاشق سرکه در آب جوش بریزید و پس از یک دقیقه در آب کش خالی کنید و زیر آب سرد بگیرید سپس بگذارید آب آن برود.همه اجزای سالاد را در ظروف جاداری بریزید و نمک و فلفل بپاشید و زیر و رو کنید و در یخچال بگذارید تا سرد شود سپس در ظرف سالاد بکشید.

برای این سالاد کته یا چلو را باید کمی زنده تر از معمول بردارید.

منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *