دستور تهیه سالاد برنج فرانسوی خوشمزه
مواد لازم سالاد برنج فرانسوی
- کته یا چلو : ۳ پیمانه
- مغز گردو نیم کوب : ۱۰۰ گرم
- کشمش بی هسته خیس خورده : ۱۰۰ گرم
- کلم قرمز کوچک : نصف بته
- سرکه : ۳ قاشق
- روغن سالاد : ۳ قاشق
- نمک و فلفل : به میزان لازم
مشخصات
برای ۴ نفر
روش متوسط
تهیه سالاد برنج فرانسوی
کلم قرمز را که به صورت نازک رشته رشته کرده اید را با یک قاشق سرکه در آب جوش بریزید و پس از یک دقیقه در آب کش خالی کنید و زیر آب سرد بگیرید سپس بگذارید آب آن برود.همه اجزای سالاد را در ظروف جاداری بریزید و نمک و فلفل بپاشید و زیر و رو کنید و در یخچال بگذارید تا سرد شود سپس در ظرف سالاد بکشید.
برای این سالاد کته یا چلو را باید کمی زنده تر از معمول بردارید.