آشپزیساندویج و پیتزا

نحوه تهیه گراتن کلم

گراتن یک نوع طبخ غذا است که روی غذا با پودر سوخاری و پنیر کاملا پوشیده می‌شود. اگر از طرفداران کلم هستید و وقت زیادی برای تهیه غذا ندارید می‌توانید گراتن کلم را تهیه کنید و از این غذای جدید و هیجان انگیز لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه این غذای عالی را در اختیار شما قرار داده‌ایم.

مواد لازم برای تهیه گراتن کلم

  • ۲ عدد گل کلم شسته شده
  • ۲ عدد هویج شسته و خرد شده
  • ۲۰ گرم مارچوبه نواری خرد شده
  • ۲۵۰ میلی لیتر شیر
  • ۳ قاشق سوپ خوری آرد نول الک شده
  • ۲۰۰ گرم پنیر گودا
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • یک چهارم قاشق چایی خوری پودر پاپریکا
  • یک هشتم قاشق چایی خوری جوز هندی پودر شده
  • ۲ قاشق سوپ خوری نان خشک پودر شده

طرز تهیه گراتن کلم

طرز تهیه گراتن کلم

فر را از ۱۵ دقیقه قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید.

در قابلمه‌ای حاوی آب جوش، گل کلم، هویج و مارچوبه را بریزید و به مدت ۵ دقیقه به آن‌ها زمان دهید تا روی حرارت ملایم بپزند. سپس آن‌ها را آبکش کنید و کف ظرف نچسب و مخصوص فر بچینید.

در قابلمه‌ای دیگر شیر و آرد را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

۱۰۰ گرم پنیر گودا، نمک و فلفل سیاه، پودر پاپریکا و جوز هندی را به قابلمه بیافزایید و حرارت را زیاد کنید تا آب مواد تبخیر شود و مواد به غلظت مناسب برسند.

بعد از اینکه سس آماده شد آن را روی گل کلم، هویج و مارچوبه بریزید و باقی مانده پنیر گودا و نان خشک را روی آن‌ها بپاشید. سپس ظرف را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده‌اید قرار دهید تا روی گراتن کاملا بپزد و طلایی رنگ شود. سپس آن را از فر خارج کنید و به همراه سس هزار جزیره سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *