آشپزیغذای بین المللی

پای مرغ برزیلی را اینگونه تهیه کنید!

برزیل در کنار فوتبالش به پنیر و غذاهای جذابش هم معروف است. «پنیر پراتو» یکی از پنیرهای خوشمزه‌ی برزیلی است. در این مقاله قصد داریم با این پنیر یکپای مرغ برزیلی خوشمزه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پای مرغ برزیلی

  • ۱۰۰ گرم خامه
  • ۱ حبه سیر له ‌شده
  • ۱۲۵ میلی‌لیتر شیر
  • ۵۰ گرم کره نرم‌شده
  • ۲۰۰ گرم پراتو رنده ‌شده
  • ۳۰۰ گرم اسفناج خرد شده
  • ۱ عدد پیاز نگینی خرد شده
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • ۶۰۰ گرم مرغ پخته و خرد شده
  • ۲۰۰ گرم ذرت کنسروی آب‌کش ‌شده
  • ۲۵۰ میلی‌لیتر عصاره مرغ یا گوشت
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری رب گوجه ‌فرنگی
  • ۴۰ گرم جعفری و گشنیز ساطوری ‌شده
  • ۱۰۰ گرم نخودسبز کنسروی آب‌کش ‌شده
  • ۶۰۰ گرم سیب‌زمینی پخته و ریز رنده‌شده

طرز تهیه پای مرغ برزیلی

پیشنهاد عطارباشی: طرز تهیه پای مرغ و سبزیجات رژیمی

یک کاسه برداشته و سیب‌زمینی را با مقداری نمک و فلفل و کره و شیر مخلوط کنید و آماده کنار بگذارید.

در تابه، پیاز را همراه کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس رب گوجه ‌فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا خوش رنگ شود.

اسفناج خرد شده را به تابه اضافه کرده و آنقدر تفت دهید تا آب آن تبخیر شود. سپس مرغ، سیر له‌شده و ذرت را اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید. عصاره مرغ یا گوشت را نیز اضافه کنید و دوباره زمان دهید تا آب آن کشیده‌ شود.

در ادامه خامه٬ جعفری و گشنیز را اضافه و مواد را از روی حرارت بردارید. نیمی از پنیر پراتو رنده‌ شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. مایه مرغ را کف ظرف نسوز به‌ صورت یکنواخت پهن کنید.

روی لایه مرغ را با لایه‌ای از پوره سیب ‌زمینی پوشانده و بقیه پنیر پراتو را روی آن بپاشید. ظرف را داخل فر داغ شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به‌ مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا روی پای طلایی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *