آشپزیغذای بین المللی

دستور تهیه اسپاگتی کاپری

مواد لازم تهیه اسپاگتی

  • قارچ: ۴ عدد متوسط
  •  گوجه گیلاسی: ۱۰ عدد
  •   ترشی پیاز: ۵ عدد متوسط
  •   بادمجان: یک عدد متوسط
  •   هویج: یک عدد، رنده شده
  •   جوانه گندم: ۲۰ گرم
  •   سربرگ شوید: ۲۰ گرم
  •   سس پامادورو: به مقدار لازم
  •    فلفل تند: ۳ عدد
  •    اسپاگتی: به مقدار لازم
  •    نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه اسپاگتی کاپری

چه می شود کنار هم بودن بادمجان کبابی و قارچ و عطر فلفل تند و پیاز. یک شیشه ترشی پیاز تهیه کنید. بادمجان را با پوست به صورت مورب برش داده همچنین قارچ را هم برش بدهید و چند برگ شوید را خرد کرده و نصف یک هویج را نیز رنده کرده و کنار دست خود قرار دهید. بادمجان را در روغن زیتون تفت دهید، سپس به فاصله کمی و به ترتیب، ترشی پیاز، جوانه گندم،  قارچ برش خورده و گوجه گیلاسی را نیز به سایر مواد افزوده، پس از کمی حرارت دیدن، سس پامادورو را در ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت زیاد اجازه می دهیم تا سس پامادورو مقداری از حجم آب خود را از دست بدهد.  پس از گذشت حدودا ۲ دقیقه، ۲ عدد فلفل تند را نیز افزوده، اسپاگتی آبکش شده را اضافه کرده، پس از تست نمک و فلفل، اسپاگتی را در بشقاب کشیده و به همراه پنیر رنده شده پارمسان میل کنید.

منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *