دستور تهیه اسپاگتی کاپری
مواد لازم تهیه اسپاگتی
- قارچ: ۴ عدد متوسط
- گوجه گیلاسی: ۱۰ عدد
- ترشی پیاز: ۵ عدد متوسط
- بادمجان: یک عدد متوسط
- هویج: یک عدد، رنده شده
- جوانه گندم: ۲۰ گرم
- سربرگ شوید: ۲۰ گرم
- سس پامادورو: به مقدار لازم
- فلفل تند: ۳ عدد
- اسپاگتی: به مقدار لازم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
دستور تهیه اسپاگتی کاپری
چه می شود کنار هم بودن بادمجان کبابی و قارچ و عطر فلفل تند و پیاز. یک شیشه ترشی پیاز تهیه کنید. بادمجان را با پوست به صورت مورب برش داده همچنین قارچ را هم برش بدهید و چند برگ شوید را خرد کرده و نصف یک هویج را نیز رنده کرده و کنار دست خود قرار دهید. بادمجان را در روغن زیتون تفت دهید، سپس به فاصله کمی و به ترتیب، ترشی پیاز، جوانه گندم، قارچ برش خورده و گوجه گیلاسی را نیز به سایر مواد افزوده، پس از کمی حرارت دیدن، سس پامادورو را در ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت زیاد اجازه می دهیم تا سس پامادورو مقداری از حجم آب خود را از دست بدهد. پس از گذشت حدودا ۲ دقیقه، ۲ عدد فلفل تند را نیز افزوده، اسپاگتی آبکش شده را اضافه کرده، پس از تست نمک و فلفل، اسپاگتی را در بشقاب کشیده و به همراه پنیر رنده شده پارمسان میل کنید.