آشپزیخوراک و خورش

دستور تهیه خورشت سیب و پیاز

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه یک خورشت بسیار خوشمزه را آماده کرده‌ایم و امیدواریم از این غذای بسیار خوشمزه لذت ببرید.

این خورشت برای فصل پاییز بسیار مناسب است.

مواد لازم خورشت سیب و پیاز

  • یک پیاز زرد کوچک ، نازک خرد شده
  • یک فنجان سیب پوست گنده و بخار پز شده
  • دو قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • یک قاشق غذا خوری سرکه سیب
  • دو قاشق چای خوری آویشن خشک
  • دو قاشق چای خوری رزماری خشک
  • یک قاشق غذا خوری شکر قهوه‌ای
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • فلفل قرمز به مقدار لازم
  • سه تکه گوشت گاو
  • یک قاشق غذا خوری روغن زیتون

طرز تهیه خورشت سیب و پیاز

پیاز، سیب، ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون ، سرکه ۱ قاشق غذا خوری ، آویشن و رزماری را با هم در یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت متوسط با هم کاملا مخلوط می‌کنیم .

سپس پیاز ، سیب و شکر قهوه‌ای را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا ۱۵ دقیقه آرام بپزند.

گوشت گاو را در یک قابلمه جداگانه ریخته و مقدار لازم نمک و فلفل و ادویه اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم هر طرف این گوشت‌ها حدود ۵ قیقه حرارت ببیند.

سپس گوشت را به یک ظرف منتقل کرده و مخلوط سیب را با سلیقه به آن اضافه می‌کنیم.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *