طرز تهیه نوکی یک غذای ایتالیایی
اصل این عذا متعلق به ایتالیا می باشد . نوکی (Gnocchi) در اصل به نوعی خمیر حجیم گفته می شود که در آشپزی ایتالیایی بسیار کاربرد دارد . این غذا ، غذایی سربع، خوشمزه و آسان پخت می باشد که میتوان آنرا با سس های مختلفی تهیه نمود و با هر نوع آردی قابل تهیه است . در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک قصد داریم طرز تهیه نوکی غذای کم چرب و خوشمزه ایتالیایی را به شما عزیزان آموزش دهیم . همراه ما باشید .
این دستورالعمل ساده از سیب زمینی، آرد و تخم مرغ است که جزو دستور پخت هایی است که از قدیم استفاده می شده است.
مواد لازم برای تهیه نوکی
مواد لازم | مقدار |
پوره سیب زمینی | ۲ فنجان |
تخم مرغ بزرگ | ۲ عدد |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
آرد همه منظوره | ۲ فنجان |
طرز تهیه نوکی
۱ – درون ظرفی دو فنجان پوره سیب زمینی از قبل آماده شده را بریزید. تخم مرغ و نمک را درون ظرف حاوی پوره بریزید . سپس آرد را اضافه کنید . و آنقدر هم بزنید و ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی بدست بیاید .
۲ – خمیر را روی سطح صاف قرارداده و با وردنه آن را پهن کنید سپس خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید. هر تکه را بصورت طناب در بیاورید . درازی هر طناب باید به نسبت اندازه عرض انگشت شصت شما باشد .
۳ – طناب خمیری را به قطعات هم اندازه در حدود یک و نیم سانتی متر با چاقو برش بزنید .
۴ – قطعات برش داده شده را روی یک کاعذ پوستی آعشته به آرد قرار دهید.
۵ – حالا نوبت شکل دادن به قطعات خمیری است .
۶ – درون قابلمه ای آب بریزید . روی اجاق قرار دهید تا آب بجوشد به آب در حال حوشیدن یک قاشق چای خوری نمک اضافه کنید.
۷ – نوکی ها را به آرامی درون قابلمه بریزید . تعداد نوکی ها نباید خیلی زیاد باشد درون آب بهم بخورند .
۸ – زمانی که نوکی ها در سطح آب شناور شدند یعنی آماده شده اند. این زمان در خدود ۴ دقیقه یا کمی بیشتر می باشد.
۹ – حالا نوکی های آماده شده را بوسیه یک قاشق توری مانند از آب خارج کنید . داخل ظرف یا روی دستمال کاغذی قرار دهید تا آب آن گرفته شود.
۱۰ – نوکی های آماده شده را درون ظرف دلخواه خود بریزید . و به دلخواه خود تزئین نمایید . میتوانید از سس هم برای تزئین استفاده نمایید .