آشپزیغذای بین المللی

دستور تهیه سالاد پاستای مکزیکی با سس آووکادو

مطمئنا کسی نیست که با یک‌بار مزه کردن این سالاد  خوشمزه مکزیکی عاشق طعم و مزه بی‌نظیر آن نشود. به منظور سالم‌تر کردن این نوع سالاد پاستا، برای سس خامه‌ای از آووکادو استفاده می‌کنیم. ترکیبات ساده اما در عین حال سالم این سالاد آن را به یک وعده غذایی بسیار مفید برای تمامی افراد به خصوص گیاه‌خواران تبدیل کرده است. این سالاد کم سدیم است و مصرف آن برای افرادی که به فشار خون مبتلا هستند توصیه می‌شود. علاوه بر این، به دلیل کم‌کالری بودن و فیبر زیاد این سالاد تهیه و مصرف آن می‌تواند گزینه بسیار مناسبی برای افرادی باشد که به دنبال کاهش وزن و لاغری هستند.

مواد لازم برای ۶ نفر

سس سالاد

نصف ۱ عدد آووکادو رسیده
سس مایونز یک‌چهارم فنجان
آب‌‌لیمو ‌تازه ۲ قاشق‌ غذا‌خوری
سیر (له شده) ۱ حبه
نمک یک‌دوم قاشق‌ چای‌خوری
زیره یک‌‌چهارم قاشق‌ چای‌خوری

پاستای سالاد:

ماکارونی فُرمی پیچی ۳ فنجان
گوجه‌‌فرنگی گیلاسی (از وسط نصف شده) ۱ فنجان
لوبیا سفید یا قرمز (پخته شده یا کنسروی) نصف فنجان
ذرت تازه یا یخ‌زده (پخته شده یا کنسروی) نصف فنجان
پنیر چدار (خرد یا رنده شده) نصف فنجان
پیاز قرمز (خرد شده) یک‌چهارم فنجان
گشنیز تازه (خرد شده) یک‌چهارم فنجان

طرز تهیه:

برای تهیه سس کافی است تا آووکادو را پوست بگیرید و با کمک یک قاشق هسته درون آن را خارج کنید. سپس آووکادو را همراه با سس مایونز، آب‌لیمو تازه، سیر، نمک و زیره در غذا‌ساز یا مخلوط‌کن بریزید تا مواد کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند.
بعد از آماده‌سازی سس نوبت به پختن پاستا می‌رسد، ابتدا در یک قابلمه بزرگ مقداری آب‌ بریزید و آن را روی شعله قرار دهید تا جوش بیاید. می‌توانید برای سهولت کار و بهترین نتیجه مطابق با دستور روی بسته‌بندی عمل کنید تا میزان پخت پاستا زیاد و یا کم نشود. بعد از اینکه پاستا کاملا نرم شد (به طوری که در دست له نشود) آن را با آب سرد آبکشی کنید و بگذارید کاملا آب آن خارج و خشک شود. پاستا را در یک کاسه بزرگ بریزید و گوجه‌ گیلاسی‌ها، لوبیا، ذرت، پنیر چدار، پیاز و گشنیز را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمامی مواد خوب با هم مخلوط و مزه‌ها هم تلفیق شوند. در پایان، سس را روی پاستا و سایر مواد ریخته، هم بزنید و بعد نوش جان کنید.

ارزش تغذیه‌ای

هر وعده از این غذا حاوی ۲۹۰ کیلوکالری انرژی
۱۳ گرم چربی (۳ گرم چربی اشباع)
۶ گرم فیبر
۳۷ گرم کربوهیدرات
۸ گرم پروتئین
۳۸ میکروگرم فولات
۱۳ میلی‌گرم کلسترول
۳ گرم قند
صفر گرم شکر افزودنی
۴۰۱ واحد بین‌المللی ویتامین A
۹ میلی‌گرم ویتامین C
۸۰ میلی‌گرم کلسیم
۱ میلی‌گرم آهن
۳۴۳ میلی‌گرم سدیم
و ۲۵۴ میلی‌گرم پتاسیم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *