آشپزیکیک و شیرینی

روش تهیه نان تخم شربتی

نان تخم شربتی بسیار لذیذ است و می‌توانید طبق دستور زیر این نان واقعا مقوی رابه سهولت در خانه درست کنید.تخم شربتی دانه هاي بسیار ریز اما بی انتها مغذی هستند که شربت آن هم فوق العاده لذیذ و مفید است. در این جا طرز تهیه نان تخم شربتی را برایتان آورده ایم.

مواد لازم برای پخت نان تخم شربتی :

آرد یک کیلو گرم
تخم شربتی ۲۰۰ گرم
مغز تخم کدو ۱۵۰ گرم
مغز دانه آفتابگردان ۱۵۰ گرم
نمک ۲۰ گرم
خمیرمایه خشک ۲۰ گرم
آب ۶۰۰ میلی لیتر

مواد لازم رویه نان تخم شربتی :

دانه کنجد به مقدار لازم
مغز تخم کدو به مقدار لازم

طرز تهیه نان تخم شربتی :

خمیر مایه را حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در ۵۰ میلی لیتر آب داغ قرار دهید تا پف کند.

آرد را در ظرف مناسبی بریزید. خمیرمایه، نمک و آب باقی مانده رابه آرد اضافه و مخلوط کنید. به خوبی خمیر را ورز دهید تا به دست نچسبد.

روی خمیر رابا پارچه اي نمدار بپوشانید و به مدت یک ساعت در محلی گرم قرار دهید تا ورآید.

سپس تخم شربتی، مغز تخم کدو و مغز دانه آفتابگردان رابه آن اضافه کرده و به آرامی ورز دهید.

خمیر رابه چهار قسمت کنید هر یک را در قالب نان پوشیده شده با کاغذ روغنی بگذارید و حدود ۲ ساعت در محلی گرم قرار دهید تا دوباره ورآید.

روی آن ها دانه کنجد و مغز تخم آفتابگردان بپاشید و به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد «۳۵۰ درجه فارن هایت» قرار دهید تا نان ها بپزند.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *