خوردن خرما راهی برای درمان کم خونی
بعضی از افراد از بیماری به نام کم خونی رنج می برند و در پی راه حلی برای این مشکل هستند. کم خونی در زنان شایع تر از مردان است و به دلایل گوناگونی ایجاد می شود. در این مقاله قصد داریم خوراکی را به شما معرفی کنیم که برای درمان کم خونی مفید است و از بروز آن جلوگیری می کند. در ادامه با عطارباشی همراه باشید.
خرما خوراکی است که برای درمان کم خونی کاربرد دارد.
کسانی که با معده خالی، زیاد خرما مصرف میکنند کمتر دچار کمخونی و رنگپریدگی میشوند و بدنی سالم و مقاوم در برابر باکتریها و ویروسها خواهند داشت؛ بهخاطر وجود ویتامین B، خرما میوه خوبی برای تعادل اعصاب و نیز باعث رشد است.
فسفری که در خرما وجود دارد باعث سرزنده نگاه داشتن سلولهای عصبی میشود؛ خرما برای کمبود آهن بسیار مفید است.
خانمهایی که خرما مصرف میکنند و بهجای قند و شکر با دمنوشها، خرما مصرف میکنند ۷۰% کمتر دچار کمخونی و رنگپریدگی پوستی میشوند و بدنی سالم و مقاوم در برابر باکتریها و ویروسها دارند.
مصرف خرما برای عموم و همه مناطق بهمیزان زیاد توصیه نمیشود؛ مناطق گرمسیر مثل بندرعباس در زمان گرما که درون بدن نسبت به بیرون سرد است، از خرما که طبیعت گرم دارد، استفاده میشود تا دمای درون و بیرون متعادل شود و در مناطق غیرگرمسیر بر حسب ضرورت و در حد نیاز باید استفاده شود.