دستور تهیه استیک خوشمزه ومتفاوت
مواد لازم استیک
فلفل سیاه : به مقدار لازم
گوشت گوسفندی : ۴۰۰ گرم
نمک : به مقدار لازم
کره : ۲۵ گرم
طرز تهیه استیک
قطعات گوشت راسته را نازك میكنیم و میكوبیم و به آنها شكل منظمی میدهیم.
سپس كف ظرف را چرب میكنیم و دو قطعه استیك را در آن قرار میدهیم. ظرف را بدون در به مدت ۸-۶ دقیقه با قدرت ۶۰% در مایكروویو میگذاریم. در این فاصله یك بار استیك ها را زیر و رو میكنیم.
سپس اگر بخواهیم استیك برشته شود سطح آن را آغشته به كره میكنیم و ظرف را بدون در به مدت ۸-۶ دقیقه روی سه پایه قرار میدهیم و مایكروویو را روی قدرت ۴۰% و گریل (كلید تركیبی) تنظیم میكنیم و بعد از پخت به آن نمك و فلفل میزنیم.